marsa написа:Нещо-нещо тези дни май не може да се пропуснат, а?
На мен дори през деня ми стана жегаво едно такова![]()
Аз този уикенд няма да съм свободен, но предлагам ако има загорели-недоизгорели от слънцето (педалски прозвуча ("педалски" звучи странно тук)), седващата Неделя да развъртим в компания, а?
Или Сряда, но едва ли ще има кандидати.
marsa написа:Ти остави, но аз напоследък съм като гимнастичка в краката...
Grash написа:аз днеска карах 140км, не съм нещо изморен много
Grash написа:За Белмекен ме бройЗа утре не знам... аз днеска карах 140км, не съм нещо изморен много, но към Вакарел нещо не ми се кара... не знам... дай нещо по-точно като час, пък ако реша може и да дойда... Започвам да влизам във форма, внимавайте!
Надявам се няма да е рано, ако правите възстановително утре?!
marsa написа:В Сряда, ако търгването не е много рано бих покарал с вас.
Въпреки, че топлото вече дойде и това предразполага към максимално ранни стартове.
marsa написа:Така, рано дефинирам на съмване, та да мога да си навъртя километри преди обед. По презумпция след 10-11 като пекне ми е горещо. Но конкретно за Сряда ако се тръгва в 9-10 няма да мога да изляза с вас, защото съм предната нощ на работа и трябва да дремна малко. Но така и така подразбрах, че ще има по- голямо каране тоагва, така че и да тръгна с вас ще се върна от някъде без вас, така че ако уговорката ви не ме устройва просто ще изляза сам за стотина километра
Между другото да се похваля - от седмица успешно се боря с цигарите, пуша през 3-4 часа по цигара и се чувствам малко по- свеж. Живот и здраве до месец няма да пипам цигара
DstupidBastarD написа:Бе, аз май у събота ше хода до вилата, ако некой иска да ме изпрати до там, да засадиме трийсетина корена ягоди, па после ше се прибираме заедно, да заповяда! При добро стечение на обстоятелствата и ако Туше праща дъжд, след неколко месеца ше правиме каране в същата посока с цел ядене на ягоди!
Grash написа:Колеги, за събота (11.04) някакви планове имате ли? Кажете ако ще карате нанякъде, пък може и да дойда с вас
Баце!На мен много ми се кара, тези дни съм много зает, постоянно някви нощни смени и т.н. Събота съм след нощна и преди нощна, но да ти кажа с теб бих излязъл, защото знам, че няма да се озориме много. Ако си навит на някакво каране около 100км, но трябва да е сутринта в 9 примерно тръгване, нещо такова.Grash написа:Аз мисля събота поне 150-тина километра да карам, то твойта вила е на 2 крачки
marsa написа:...но да ти кажа с теб бих излязъл, защото знам, че няма да се озориме много...
Значи смятам, че се разбрахме. Ще нося вафли Боровец и ще съм на Ариана (езерото). Ще сефтосвам новата си шосейна раничка, така че може да си подготвиш и повечко сандвичи (това съвсем сериозно - ще имам място да ти нося нещо)Grash написа:Еми аз така или иначе смятам да го карам, така че всякаква компания е добре дошла9:00 часа на стадион В. Левски е добре като час.
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта