Компания за шосейно колоездене (София)

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

Мнениеот DstupidBastarD » Вто Дек 09, 2008 8:31 am

Желаещ за сряда! Дават го да е сухо, 5-6 градуса и лек ветрец, сметам, че условията ше са подходящи. Същата схема ли ше ползваме? :bigeyes:
Аватар
DstupidBastarD

Рейтинг: 1932

хмммм...

Мнениеот CR1 » Съб Дек 27, 2008 12:47 pm

Абе дават го слУнце следващата седмица...та си викам дали има некой желаЮщ или да закрием сезона ;-) на 30 или 31 или да го открием на 01 :bigeyes: :santa2:
Аватар
CR1

Рейтинг: 1315

Мнениеот bokicha » Съб Дек 27, 2008 4:53 pm

:bigeyes: :shake:
..........................................................
:wavey:
Аватар
bokicha

Рейтинг: 2000

Мнениеот DstupidBastarD » Чет Яну 01, 2009 11:13 am

ЧНГ, приятели!
Гледам навънка мъглата лека-полека се дига, слънце зе да прозира, тва значи че днеска откривам сезона. Е, скромно ше е, отивам до сестра ми за един ключ, че да си съберем най-накрая шибания тренажор. Ако на некой му се кара, ше бъда около 13,30ч. на Билата на бул. България и ше врътна малко нагоре, да вида дали баце Бойко не ме е послъгал за състоянието на пътя към Копитото. Ше носа телефон с мене, така че който иска да покараме, да цъкне. Айдеееее, годината почва с готино времееееееееее! :hbang2:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот marsa » Пет Фев 06, 2009 12:40 am

Нещо-нещо тези дни май не може да се пропуснат, а?

На мен дори през деня ми стана жегаво едно такова :D

Аз този уикенд няма да съм свободен, но предлагам ако има загорели-недоизгорели от слънцето (педалски прозвуча ("педалски" звучи странно тук :D )), седващата Неделя да развъртим в компания, а?

Или Сряда, но едва ли ще има кандидати.
Кучетата си Изображение, колелото си Изображение.
Аватар
marsa

Мнениеот DstupidBastarD » Пет Фев 06, 2009 3:23 pm

marsa написа:Нещо-нещо тези дни май не може да се пропуснат, а?

На мен дори през деня ми стана жегаво едно такова :D

Аз този уикенд няма да съм свободен, но предлагам ако има загорели-недоизгорели от слънцето (педалски прозвуча ("педалски" звучи странно тук :D )), седващата Неделя да развъртим в компания, а?

Или Сряда, но едва ли ще има кандидати.

Е, ти се сети, баце! С бате Любо се строшихме да караме теа дни, ти чека времето да се прехебе, та да ти се докара. Как да е, ако утре ти се кара, ше правим Вакарел или Нови хан, като тръгването ше е в 10 от спирката на рейсовете след светофара на Цариградско и горублянско. Неделя също може да се кара, като идеята е за тръгване от Шел-а на Ботевградско (първия след околовръстното), после Витиня (ше видим дали ше е по стария път или магистралата), след тва Горно Камарци (може и Арабаконак, ше видим как ше протекът пазарлъците в движение) и обратно по подбалканската. Аре, записвайте се!!! :(!:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот marsa » Пет Фев 06, 2009 6:23 pm

Ти остави, но аз напоследък съм като гимнастичка в краката и вашите маршрути ще ми дойдат в повече като за начало на сезона - имах зимна пауза, свързана с последното ми ПТП и "обилните снеговалежи".

Ще го мисля в движение.

Вие пишете като карате ;) Да може да ви намери човек ;)

Аз ще си намеря време тези дни да поизляза от София за малка загрявка да понавъртя километраж, че не съм за планините сега...
Аватар
marsa

Мнениеот Grash » Пет Фев 06, 2009 6:44 pm

marsa написа:Ти остави, но аз напоследък съм като гимнастичка в краката...

Пак си добре, аз съм станал като хипопотам в краката :rofl:
Изображение
Аватар
Grash

Re: Компания за шосейно колоездене (София)

Мнениеот Grash » Съб Апр 04, 2009 6:37 pm

Уважаеми колеги, исках да си възродя старата славна тема най-сетне. Моля пишете и се уговаряйте вече в нея за карания. Все пак другата тема е относто откриването на сезона, което вече е доста зад нас :^: Айде и да има много каране този сезон! :beer:
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот DstupidBastarD » Съб Апр 04, 2009 7:15 pm

Утре ше правим възсатониветлно каране, на Вакарел, както обикновено. Тръгването ше е сутринта по некое, време, но засега повече подробности нема да давам, щото просто нищо повече не знам. Следващото каране ше е в сряда - Беклемето, но подробности ше има по-късно. Очакваме с нетърпение посещението на русенските слончета около 18-ти април, както и планираме да открием сезона на Белмекен в последният уикенд на април. После е Тасос и ше развеем гордо трикольора некъде из Потос след финала. Тва е кратката волна програма за април, като тука не влизат неколкото 100-ина километрови карания, за които ше пишем по-късно, но и своевременно. :bigeyes:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот Grash » Съб Апр 04, 2009 7:47 pm

За Белмекен ме брой :agree: За утре не знам... аз днеска карах 140км, не съм нещо изморен много, но към Вакарел нещо не ми се кара... не знам... дай нещо по-точно като час, пък ако реша може и да дойда... Започвам да влизам във форма, внимавайте! :D Надявам се няма да е рано, ако правите възстановително утре?!
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот madsnake » Съб Апр 04, 2009 8:27 pm

Grash написа:аз днеска карах 140км, не съм нещо изморен много

:offtopic:
Абе случайно да си ми видял днес белия дроб на пътя да изпадна? :)
Аватар
madsnake

Мнениеот marsa » Нед Апр 05, 2009 12:20 am

В Сряда, ако търгването не е много рано бих покарал с вас.

Въпреки, че топлото вече дойде и това предразполага към максимално ранни стартове.
Аватар
marsa

Мнениеот DstupidBastarD » Нед Апр 05, 2009 6:54 am

Grash написа:За Белмекен ме брой :agree: За утре не знам... аз днеска карах 140км, не съм нещо изморен много, но към Вакарел нещо не ми се кара... не знам... дай нещо по-точно като час, пък ако реша може и да дойда... Започвам да влизам във форма, внимавайте! :D Надявам се няма да е рано, ако правите възстановително утре?!

Браво, баце, добре си покарал вчера и така требва! Ше влезнеш у форма, само требва да не пропускаш възможност за каране, даже да не са 100+, и по 40-50 вършат работа. Днеска сигурно пропуускаш с нас, но земи да покараш поне 20-30, така полезно. За Белмекен сметаме да грътнем на ход от София в съботата, качваме се горе, преспиваме или на х.Смирненски или при спортягите, щото и на другия ден ше го качваме. Апа, аз ше остана още 2-3 дена там, да си направа лагер за Тасос. :crazy:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот DstupidBastarD » Нед Апр 05, 2009 6:56 am

marsa написа:В Сряда, ако търгването не е много рано бих покарал с вас.

Въпреки, че топлото вече дойде и това предразполага към максимално ранни стартове.

Още нема яснота гора ше е тръгването в сряда, ти как дефинираш "рано"? :dontknow:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот marsa » Нед Апр 05, 2009 7:56 am

Така, рано дефинирам на съмване, та да мога да си навъртя километри преди обед. По презумпция след 10-11 като пекне ми е горещо. Но конкретно за Сряда ако се тръгва в 9-10 няма да мога да изляза с вас, защото съм предната нощ на работа и трябва да дремна малко. Но така и така подразбрах, че ще има по- голямо каране тоагва, така че и да тръгна с вас ще се върна от някъде без вас, така че ако уговорката ви не ме устройва просто ще изляза сам за стотина километра ;)

Между другото да се похваля - от седмица успешно се боря с цигарите, пуша през 3-4 часа по цигара и се чувствам малко по- свеж. Живот и здраве до месец няма да пипам цигара :clap:
Аватар
marsa

Мнениеот DstupidBastarD » Нед Апр 05, 2009 5:49 pm

marsa написа:Така, рано дефинирам на съмване, та да мога да си навъртя километри преди обед. По презумпция след 10-11 като пекне ми е горещо. Но конкретно за Сряда ако се тръгва в 9-10 няма да мога да изляза с вас, защото съм предната нощ на работа и трябва да дремна малко. Но така и така подразбрах, че ще има по- голямо каране тоагва, така че и да тръгна с вас ще се върна от някъде без вас, така че ако уговорката ви не ме устройва просто ще изляза сам за стотина километра ;)

Между другото да се похваля - от седмица успешно се боря с цигарите, пуша през 3-4 часа по цигара и се чувствам малко по- свеж. Живот и здраве до месец няма да пипам цигара :clap:

Не, баце, по-скоро не си доразбрал, което е преко следствие от тва, че не съм го написал - много е вероятно да се кара само баира, което означава, че ше се тръгне с кола от София (тука нещата още се доуточняват, при тва, без никво мое участие, измивам си ръцете). Като гледам, след нощна, нема да се вредиш за тва каране, по-скоро може да потренираш за Белмекен в края на месеца или некое от още неизвестните карания през месеца. Апропо, утре ше карам към Копривщица (още не е 100% сигурно, щото чакам да вида в кво настроение ше се събуда утре) по вакарелския маршрут. Ако ти се карат стотина, може да ме изпратиш до Вакарел, а после да се върнеш сам. Примерно!

П.П. Честито за цигарите, тютюнопушенето е вредно почти колкото дишането у Перник. :smokin:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот marsa » Нед Апр 05, 2009 6:00 pm

Утре жив или умрел трябва да съм на Плиска в 11, така че ако ще карам трябва да изляза в 7, а ти едва ли си склонен толкова рано.

Ако искаш все пак - 7:00 на мостето, па и да се оспиш аз мое и сам да си диктувам темпото :D
Аватар
marsa

Мнениеот todor todorov » Пон Апр 06, 2009 2:20 pm

За сряда?
todor todorov

Рейтинг: 1680

Мнениеот bokicha » Пон Апр 06, 2009 2:24 pm

:wavey:
...точа некви цивки, но мисля, че ще се оправя до тогава.
Ако се освободя ще съм свободен целия ден, ако не успея..
нема да ме има в целата схема...
За сега депозирам заявка, утре се надявам да я потвърдя.
Аватар
bokicha

Мнениеот bokicha » Вто Апр 07, 2009 3:33 pm

...омешАх се в тия теми... :D
Аз за утре съм наличен. Нямам претенции за час и т.н.
В колкото и където кажете.
Аватар
bokicha

Мнениеот Grash » Чет Апр 09, 2009 6:15 pm

Колеги, за събота (11.04) някакви планове имате ли? Кажете ако ще карате нанякъде, пък може и да дойда с вас :beer:

DstupidBastarD написа:Бе, аз май у събота ше хода до вилата, ако некой иска да ме изпрати до там, да засадиме трийсетина корена ягоди, па после ше се прибираме заедно, да заповяда! При добро стечение на обстоятелствата и ако Туше праща дъжд, след неколко месеца ше правиме каране в същата посока с цел ядене на ягоди! :^:

Ееее... бива ли така... делничните дни карате като луди а уикенда почивате... не е честно спрямо хората които почиват само събота и неделя (като мен)... Аз мисля събота поне 150-тина километра да карам, то твойта вила е на 2 крачки :D
Последна промяна Grash на Чет Апр 09, 2009 6:50 pm, променена общо 1 път
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот DstupidBastarD » Чет Апр 09, 2009 6:25 pm

Grash написа:Колеги, за събота (11.04) някакви планове имате ли? Кажете ако ще карате нанякъде, пък може и да дойда с вас :beer:

Бе, аз май у събота ше хода до вилата, ако некой иска да ме изпрати до там, да засадиме трийсетина корена ягоди, па после ше се прибираме заедно, да заповяда! При добро стечение на обстоятелствата и ако Туше праща дъжд, след неколко месеца ше правиме каране в същата посока с цел ядене на ягоди! :^:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот marsa » Чет Апр 09, 2009 8:59 pm

Grash написа:Аз мисля събота поне 150-тина километра да карам, то твойта вила е на 2 крачки :D
Баце!На мен много ми се кара, тези дни съм много зает, постоянно някви нощни смени и т.н. Събота съм след нощна и преди нощна, но да ти кажа с теб бих излязъл, защото знам, че няма да се озориме много. Ако си навит на някакво каране около 100км, но трябва да е сутринта в 9 примерно тръгване, нещо такова.

Ако мислиш, че може да го измислим казвай, ако не - садете ягоди за поколенията, аз много обичам ягодки :wavey:

П-с: Ако ще сме двамата с теб, предлагам да повъртим на Запад ;)
Аватар
marsa

Мнениеот Grash » Чет Апр 09, 2009 10:46 pm

marsa написа:...но да ти кажа с теб бих излязъл, защото знам, че няма да се озориме много...

Баце, не бих разчитал много на това ;) Аз съм виден столичен мазохист, и ако няма да се зориме, няма смисъл да тръгваме :D Мисля да си направя една от любимите леки обиколчици - София - Ихтиман - Самоков - София(от Овча купел се връзват ~170 км), ако си навит може да измислим нещо :)
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот marsa » Чет Апр 09, 2009 11:40 pm

За колко ги взимаш тея 170км? или по- точно за колко мислиш, да ги вземем? Номера е да ми останат два часа да дремна преди работа, или да пия две бири за пауър поне.

Предлагам ти да се разберем нещо за среща, да тръгнем накъдето ни видат очите и в движение ще го мислим, с идеята, че ще се по приберем по някое време се пак. Падам си по точните работи :8D:

П-с: Мисля, че нееднократно всчки сме се убедили, че в наще теми не-мазохистите не са на почит, така чеее... "кой не е мазохист бе, ти кой ще обиждаш бе, а? А? ААА?" :clap:
Аватар
marsa

Мнениеот Grash » Чет Апр 09, 2009 11:46 pm

Нямам идея какво темпо ще мога да държа, особенно имайки в предвид разнообразният релеф... Мисля че 6-8 часа каране би трябвало да стигне... Смятам да тръгна между 8:00 и 9:00 сутринта. Имай на предвид обаче, че аз тръгвайки си поставям цел, и я гоня до последно... отказване и промяна на маршрута са много крайни мерки за мен, така че има по-голяма вероятност да се забавя, отколкото да съкратя маршрута. Питай Т.К. навремето как съм катерил Петрохан, при положение че бях в много лоша форма... чак ме разубеждаваше да се връщам, но не! :D Та прецени си, не знам как ще ти дойде между две нощни смени... на мен ми се струва множко, но ти си караш, така че не знам :)
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот marsa » Чет Апр 09, 2009 11:57 pm

Е па ще си експериментирам с живота, кво толко. Не мога повече, кара ми се. Предлагам: щом си твърдо за посока изток, аз бацам в центъра и може да ме забършеш от стадиона около 9, аз съм на 5 минути от там. Кратка справка там за маршрута, разглеждаме мойта потна пътна карта на БГ и палим. Ако зема да умирам некъде, ям ударно две фафли и обръщам. Леко неблагоразумно, ама не издържам повече, чак след десетина дена ще имам повече време да карам.

Ак си навитак, казвай да знам утре с кой клин да тръгвам на работа :eyebrow:
Аватар
marsa

Мнениеот Grash » Пет Апр 10, 2009 12:32 am

Еми аз така или иначе смятам да го карам, така че всякаква компания е добре дошла :beer: 9:00 часа на стадион В. Левски е добре като час.
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот marsa » Пет Апр 10, 2009 1:03 am

Grash написа:Еми аз така или иначе смятам да го карам, така че всякаква компания е добре дошла :beer: 9:00 часа на стадион В. Левски е добре като час.
Значи смятам, че се разбрахме. Ще нося вафли Боровец и ще съм на Ариана (езерото). Ще сефтосвам новата си шосейна раничка, така че може да си подготвиш и повечко сандвичи (това съвсем сериозно - ще имам място да ти нося нещо) :^:
Аватар
marsa

ПредишнаСледваща

Назад към Други видове колоездене