Voltage YZ 35.

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Voltage YZ 35.

Мнениеот Anarchist » Съб Апр 04, 2009 8:31 pm

Привет! Днес отидох да си купя Voltage YZ 35 от Sport Depot, но затвориха пред мен, а това се оказа добра възможност да попитам за отзиви... Като цяло не съм се качвал на байк, откакто имах сериозен инцидент на бул. България и бул. Дим. Нестеров с една кола (която в интерес на истината ми отне предимството и аз блънах :D), а оттогава съм и понадебелял доста... Като начало байка ще го карам в града, но при първа възможност ще се кача и на Витоша, навремето това ми беше любима дестинация.
Това е - споделих към какво съм се насочил и за какво ще го ползвам, споделих и за телосложението си, така че се надявам да ми помогнете и да кажете дали този байк си заслужава и дали мога да си намеря нещо по-добро за същите пари. Мисля да го взема от Sport Depot, поради простата причина, че ще го взема с 10% отстъпка, имам някаква клиентска карта...

Поздрави.
Anarchist

Рейтинг: 1200

Re: Voltage YZ 35.

Мнениеот Quasar » Съб Апр 04, 2009 9:54 pm

Рамката е здрава, но за твоя стил леко няма да ти върши работа освен ако не е поне 18" (все пак кажи ръста си де)
Иначе ако го вземеш само вилката можеш да смениш ако вземеш да блъскаш повече с тая за в града е добре
Като цяло колелцето не е зле..а и има доста яка визия :smash:
Аватар
Quasar

Рейтинг: 1305

Мнениеот Anarchist » Съб Апр 04, 2009 10:01 pm

Да, предположих, че нещо съм забравил... Висок съм 185. Видях, че имат и размер L, което предполагам ще ми пасне. Иначе се яудя и за Raleigh Iceberg, но предполагам, че Scott все пак е по-добрата марка.
Благодаря...

Edit: Тук видях геометрията на отделните размери.
Anarchist

Мнениеот Quasar » Съб Апр 04, 2009 11:58 pm

Скота ако е L ще е за 50/50 каране градско/планинско. Ако вземеш М ще е ако преобладава планинското и то планинско надолу.
На Скота му куца вилката, която ще смениш в бъдеще, а на raleigh-а (как се чете на нашенски нямам идея винаги съм се чудел) спирачките и каплите не струват за останалото нямам поглед. Оттук ти решаваш, аз бих взел скота от тия двете (а можеш да се замислиш и за Драг Онтарио, също е в тоя ценови клас) като цяло изчакай още някой да даде мнение по темата за всеки случай.
Аватар
Quasar

Рейтинг: 1305

Мнениеот Anarchist » Нед Апр 05, 2009 9:43 am

Благодаря за отговорите... Отивам да го взема :).
Anarchist

Мнениеот Anarchist » Нед Апр 05, 2009 1:10 pm

Готово, само че купих Scott Voltage YZ 2, защото само от него имаше размер XL. Надявам се, да остана доволен...
Поздрави и благодаря за отговорите...
Anarchist

Мнениеот rufles » Пон Май 11, 2009 8:12 pm

Честито жив и здрав .Имам един въпрос към теб и към другите ,аз също съм със тази рамка ,но така и не разбрах Xl колко инча се води? :dontknow:
rufles

Рейтинг: 1196

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти