IVO Jordanov написа:kikon написа:първи беше Stancho, след това вие, а след това почти целия форум... трябва ли да изпадам в подробности?
това извадено от контекста как звучи
Ахахахахахахха !
Ей, мръсник !
IVO Jordanov написа:kikon написа:първи беше Stancho, след това вие, а след това почти целия форум... трябва ли да изпадам в подробности?
това извадено от контекста как звучи
Обиколил съм почти целия Бургаски окръг с него. Още го пазя - някъде в мазето. Понякога когато сляза в избата и то ми попада в погледа още като отворя вратата. Заглеждам се в него и като че ли някаква сила ме кара да го взема и да го постегна. Кой знае? Може и това да направя. Но едва ли ще го подкарам отново!
Пребих се на няколко пъти на някои по екстремни пътечки и в МТВ парка на града (чийто най-трудна част си е като нашия южен парк, частта където се минава през една пътечка от паметника с лястовиците след главния вход от към бул. Витоша) - шиха ми главата, лепиха ме... красива гледка
после ми взеха червен BMX от старите после още един BMX бял (който сега го ползвам за ски байк) 2003 ми взеха Drag Laser и тогава с момчетата от квартала почнахме да търкаме гуми. Детска радост! 2007 година исках колело с АМУРТИСИОРИ
наще ми купиха Drag The BOMB
сега карам Скот
Отидох до БАС,поръчах си HT3, който ми казаха,че ще доставят за 3-4 дни.Да,ама не!Цуцо явно такова желание е видял в мен,че колелото го направиха за 2 дни-Най-готиния 15-ти Септември в живота ми!
Runaway написа: .............Тогава живеех в краен квартал на София - Гео Милев /тогава беше наистина краен/.
Полето и стръмните улици бяха все за мен и моите експерименти.......

Insight написа:Runaway написа: .............Тогава живеех в краен квартал на София - Гео Милев /тогава беше наистина краен/.
Полето и стръмните улици бяха все за мен и моите експерименти.......
Хехе ...и аз съм израсъл в Гео Милев, там съм навъртял първите вело-километри, обаче като краен квартал не съм го възприемал, пък не съм първа младост ;-)

Дано ти се счупи climber-a докато караш DH или ФР лайно

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 23 госта