veno написа:kikon гадже във форума ли търсиш?
veno написа:Избега Софи в Китай
veno написа:Избега Софи в Китай
PtD написа:Нема. Всички Шрекове бяха похитени от теснооките Фиони.
yavka написа:А ти що не ходиш да караш вместо да четеш тези теми?
PtD написа:Всички Шрекове бяха похитени от теснооките Фиони.
Имаш още мъничко да понапълнееш, за да замязаш...kikon написа:Фиона си търси Шрек:
Трябва да е зелен, чаровен, разбира се, да има забавно магаре и да дойде да ме спаси от ламята.
kikon написа:Трябва да е 1.зелен, 2.чаровен, разбира се, да има 3.забавно магаре и 4.да дойде да ме спаси от ламята
kikon написа:Трябва да е зелен, чаровен, разбира се, да има забавно магаре и да дойде да ме спаси от ламята.
http://www.youtube.com/watch?v=mIF1cLOCm7k
Antares написа:Имаш още мъничко да понапълнееш, за да замязаш...kikon написа:Фиона си търси Шрек:
Трябва да е зелен, чаровен, разбира се, да има забавно магаре и да дойде да ме спаси от ламята.
Editor написа:Евче,
Знам, че е Пролет и всички сте се разгони, ама чак пък да си търсиш мъж в форума....![]()
Antares написа:Editor написа:Евче,
Знам, че е Пролет и всички сте се разгони, ама чак пък да си търсиш мъж в форума....![]()
Да не се окаже, че шепите за нея е пускал обявата...
Antares написа:Да бе да, Чарли ще се занимава с на хората децата...
jd написа::rofl:![]()
![]()
абе вас яко ви е треснала пролетта всичките май
BurNiNg_IcE написа:ще видиме до края на пролетта, форума ще пламне, като гледам...![]()
![]()
![]()
veno написа:kikon гадже във форума ли търсиш?
s101s написа:Според мен темата е малко безсмислена, вместо да пускате такива теми ходете поразкарайте малко старите машини на 2 гуми.![]()
![]()
Antares написа:Имаш още мъничко да понапълнееш, за да замязаш...kikon написа:Фиона си търси Шрек:
kotka12 написа:kikon написа:Трябва да е 1.зелен, 2.чаровен, разбира се, да има 3.забавно магаре и 4.да дойде да ме спаси от ламята
1. Само "Берое" - зелен съм
2. като срещна някой непознат и му се усмихна веднага бърка в джобовете и хвърля на земята телефон и портфейл - според мен е омагьосан от чара ми
3. кон може ли?? железен???
4. ако ламята е Мис България - аз съм насреща
veskoz написа:Hornyyy![]()
Верно стаа нещо
naso написа:Бааааааахаххахахахахахаххахаха
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта