, колелото си
.edinmilion написа:днес по Витошка и аз видях jd с бяла каска и раница, в гръб го видях, но не вярвам да греша...
dEcLiNe™ написа:Вчера jd мина покрай мен ако не се лъжа.Беше в наща махала и се връщаше от магазина.![]()
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
kikon написа:А, да, забравих, вчера на лифта някъв ми викаше: "Гриша педераст"![]()
tweety написа:вчера към 9:30 pm в квартал Борово при 36-то даскало са забелязани 2 трактора едно е черно Factory с червена незнайна вилка,а другото май беше The Bomb ама не е напълно сигорнода си признават кои са
aiako написа:...черна рамка и гола глава близо до халите.

dEcLiNe™ написа:Значи вчера(7.04) в южния парк видях много хора.Значи първо пича с boxxer ride и dhx и до него един с оранжево колело скачаха горе до виражите.По-надолу мина покрай мен един с черен dhx с червени надписи и аз казах "я скивай dhx, щото бях с един приятел" и този май ме чу и се обърна.Също така и един жълто черен рам фр с еднокоронка отпред отново в южния.Всичко това бе след 16:30.
Признавам си другия с THE BOMB-а бях аз.tweet» Tue Apr 07, 2009 9:29 am
вчера към 9:30 pm в квартал Борово при 36-то даскало са забелязани 2 трактора едно е черно Factory с червена незнайна вилка,а другото май беше The Bomb ама не е напълно сигорно да си признават кои са
, колелото си
.dEcLiNe™ написа:Значи вчера(7.04) в южния парк видях много хора.Значи първо пича с boxxer ride и dhx и до него един с оранжево колело скачаха горе до виражите.По-надолу мина покрай мен един с черен dhx с червени надписи и аз казах "я скивай dhx, щото бях с един приятел" и този май ме чу и се обърна.Също така и един жълто черен рам фр с еднокоронка отпред отново в южния.Всичко това бе след 16:30.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта