Значи сега трябва да избирам между BeOne 21" ( ще пробвам до ден два такава рамка, ако не ми е удобна ще чакам през следващия месец ако пуснат 19" тамън и парите да събера, че не ми се взимат назаем ) и RAM HT1 с рамка HT2.Така сега и въпросите
Bolverk прочитайки разделите разбрах, че и ти си си купувал колело и си се чудил между BeOne и някакво GT, та ако може да ми кажеш отзиви за BeOne като цяло също и за рамката как е

Доколкото разбирам от прочетеното досега (незнам дали съм прав ако греша моля поправете ме) BeOne превъзхожда окомплектовката на RAM HT1 почти навсякъде, само вилката на BeOne тук е 320 лв....машинки Deore и т.н. и на всичкото отгоре за 720 лв. RAM-а е 800 лв. с рамка HT2 трябва да стане 850 (изпратил съм запитване за да разбера със сигурност), тук рамката е супер (лека дават я за XC и AM общо взето най доброто за тези пари) но окомплектовката куца в сравнение с BeOne.Мислех си да взема BeOne и да сменя рамката с HT2(има я 19 и 21"), но цялата работа със сменянето и продаването...има ли смисъл?
Прав ли съм за окомплектовката BeOne>RAM HT1, как е рамката на BeOne в сравнение с HT2 и заслужава ли си да я смена ако взема BeOne (то би трябвало да си заслужава, защото ако продам рамката на BeOne и взема HT2 рамка ще трябва да додам малко пари) Абе въобще прав ли съм, че HT2 е по-добра или тази на BeOne е по-добра

Благодаря на всички за помоща и като го взема задължително снимки и които иска и кръгче