Незаконното ще свършим веднага. Неконституционното изисква малко повече време.
did написа:кажи колко ти е дебела и колко ти е дълга чушката.
А, то всякакви се намират.kikon написа:Внимавайте само да не изгорите чушката, че после не знам кой ще я изде такава.
Ти кажи до къде стигна търсенето на шп...Шрек?kikon написа:...
Antares написа:П.П. Чушката не е важно колко е голяма, а колко е люта!
Antares написа: ...Чушката... е важно колко е люта...
Не бе, ама съм на осмия етаж и вече ми викат Кирчо, щото 'се няма налягане на топлата водаsherpite написа:Antares написа: ...Чушката... е важно колко е люта...
Да нямате режим на водата?![]()
Antares написа:Иначе с газовия котлон да нямам проблеми с размера на чушката? А и съм чувал, че прегаряли много от газовия котлон...
kotka12 написа:най-бързо обаче било оранжавото в съчетание с вилка дето вади много ход
А как да предпазя чушката да не се изцапа със сажди?Skull написа:Няма да имаш проблеми , стига да не бързаш.Пускаш го на бавен огън , ако тръгне да загаря чушката - слагаш малко течност
Antares написа:А как да предпазя чушката да не се изцапа със сажди?Skull написа:Няма да имаш проблеми , стига да не бързаш.Пускаш го на бавен огън , ако тръгне да загаря чушката - слагаш малко течност
Antares написа:Чувал съм, че с тия торбички не се изпичала хубаво. Че най-добър бил ефекта, ако се пече директно. Така ли е?
NovemberCharlie написа:Ми мийте чушкопеците на биде.
Само сирене!did написа:Абе стига с тия червени чушки бе!
Истинските чушки са ЗЕЛЕНИТЕ чушки! На тях чушкопек не им трябва!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта