кой ли може да е ?!?BurNiNg_IcE написа:Днес около 15:30 на Монцата зелено-бял RAM DH с Boxxer (беличък, още не съм ги разучил кой какъв е) и имаше 3/4 панталонки на 686

той ме изгледа
но нищо не каза и аз продулжих да
Носеше и раница 

quickJO написа: пп. баща ми те е предупредил да не си държиш колелото в коридора че 1 мое си замина така.
quickJO написа:Абе мойто не струваше, беше ми 1-вото, нормал сайз, твърдо от всекаде, съвсем обиукновено за сиг 50 кинта цялото ама се пак ме е яд... Познаваш ли го човека? И съжалявам за колелото му...
tweety написа:днес към 10:30 am на НДК черно Demo с 888 отпред,след което към 10:55 същия при Веломания на центъра по Хигиена (аз бях в тролея)да признае кой е
![]()
същото момче мина и през бензоностанция ЕКО до софия ленд /към 2:30/ и после го мернах и в южния паркLilly написа:Днеска на Ангел Кънчев едно момче със синьо GT и бели осмици. Беше с някаква мацка. Ако пише, да си каже

Lilly написа:Днеска на Ангел Кънчев едно момче със синьо GT и бели осмици. Беше с някаква мацка. Ако пише, да си каже
O.K написа:същото момче мина и през бензоностанция ЕКО до софия ленд /към 2:30/ и после го мернах и в южния парк
O.K написа: ммм не съм аз това, това е един приятел аз бях със черното колело /скота/ трябваше да свирнеш аз викнах оп-оп на бензиностанцията като беше, обаче ти не ме чу![]()
![]()
O.K написа:същото момче мина и през бензоностанция ЕКО до софия ленд /към 2:30/ и после го мернах и в южния парк

An Alien Hoopajupe написа:Златари да има във форума от женски пол ?
tweety написа:днес към 10:30 am на НДК черно Demo с 888 отпред,след което към 10:55 същия при Веломания на центъра по Хигиена (аз бях в тролея)да признае кой е
![]()
kotka12 написа:най-бързо обаче било оранжавото в съчетание с вилка дето вади много ход

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта