Gr@nD^m@sT3R написа:предложете някой шок за да се оправи геометрията.
Alpina написа:Няма такъв
Какво неясно има?
Gr@nD^m@sT3R написа:предложете някой шок за да се оправи геометрията.
Alpina написа:Няма такъв
Bai_Georgi написа:Въпроса е следния отзад леглата за оста са изядени така да се каже и сега при скок примерно гумата пада. та въпроса е продават ли се само задници за тва колело или единственото решение е някой заварчик да неправи някви пластинки? И ако е само тва дали ще се получи добре с тях? А ако се продава нова задница да ми кажете горе-долу колко пари варвят. Мерси предварително.
Admin написа:Bai_Georgi написа:Въпроса е следния отзад леглата за оста са изядени така да се каже и сега при скок примерно гумата пада. та въпроса е продават ли се само задници за тва колело или единственото решение е някой заварчик да неправи някви пластинки? И ако е само тва дали ще се получи добре с тях? А ако се продава нова задница да ми кажете горе-долу колко пари варвят. Мерси предварително.
SeeSaw написа:е какво искаш да покажеш с тези 2 снимки все пак?
-=[V@N10*P!4A]=- написа:Нямам достатъчно рейтинг, за да пиша във Важната тема, затова питъм тук.
Може ли Drag The Bomb да се кара с 2.5 гума отзад и по-точно Maxxis Highroller (с шина Mach1 MAD, ако има някакво значение).
Благодаря предварително.
venci написа:Ozzie чак пък нищо .....
според мен задните вилки са еднакви
tashichka написа:В началото като го загледах не ми хареса на дизайн много,но после като се загледах ми се стори симпатично...
Ozzie написа:tashichka написа:В началото като го загледах не ми хареса на дизайн много,но после като се загледах ми се стори симпатично...
Ако това са ти критериите за избор на велосипед...
По- добре ги промени.
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта