Passat

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Мнениеот Editor » Сря Сеп 17, 2008 10:05 pm

SpoileR написа:
TOYAGA написа:Тия нЕмат милоС! Passat TDI! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! :rofl::rofl::rofl:

http://picvalley.net/files/2006/06/07/d ... 5ad99b.jpg

ahahhahahhahaahhhaahhhhhahahahahahhahahahaahahaaa

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

баахахаахахахахахахах TDI RLZZ !!!!!!!!
ВИКАЙТЕ ЕЛМОООООО ахахахахахахахахаха :rofl:
This is our fight for freedom,this is our way of saying,this is our day.
http://www.facebook.com/PavelStefanovEditor My Page
Аватар
Editor

Рейтинг: 1998

Мнениеот lyaskov » Чет Сеп 18, 2008 2:29 pm

Изображение

:bigeyes: :eek3:
Little things amuse little people.
lyaskov

Рейтинг: 992

Re: Passat

Мнениеот Rammstein1 » Нед Апр 12, 2009 8:39 am

Момчета и (ако има разбирасе) момичета консултирах се с един приятел на Баща ми и той ми обясни следното:
Всички марки колела (Drag.Scott,Ram,Trek,Passati и Т.н.) се зглобяват в България и няма никаква разлика.
Всички РАМКИ, ВИЛКИ, СПИРАчКИ,СКОРОСТИ,Спирачки СА ЕДНИ И СЪЩИ!!!
Посъветва ме също да не си копувам колела на DRAG защото са вдигнали много цените за НИЩО :crazy:
Сега знам че някой ще започне да успорва мнението ми но е той зглобявал велосипедите на много хора и ми каза че няма НИКАКВА РАЗЛИКА.
Аватар
Rammstein1

Рейтинг: 1200

Мнениеот BurNiNg_IcE » Нед Апр 12, 2009 8:54 am

Rammstein1 написа:Момчета и (ако има разбирасе) момичета консултирах се с един приятел на Баща ми и той ми обясни следното:
Всички марки колела (Drag.Scott,Ram,Trek,Passati и Т.н.) се зглобяват в България и няма никаква разлика.
Посъветва ме също да не си копувам колела на DRAG защото са вдигнали много цените за НИЩО :crazy:
Сега знам че някой ще започне да успорва мнението ми но е той зглобявал велосипедите на много хора и ми каза че няма НИКАКВА РАЗЛИКА.

Ти не си добре мойто момче, единствено това за Drag, че са дигнали цените е вярно(финансова кризо, кво да се праи :dontknow: ), ама другото няма грам вярност.
П.П. Пише се Сглобявам :^: :D :rofl:
Занимавам се с внасянето на колела/части за колела от PinkBike/Aнглия/, за повече информация - ЛС!
Mоля, да ми пишат само наистина заинтересовани хора!
Линк към по-големите внесени части до момента.
Аватар
BurNiNg_IcE

Рейтинг: 2000

Мнениеот hitar_potter » Нед Апр 12, 2009 9:05 am

Rammstein1 написа:Момчета и (ако има разбирасе) момичета консултирах се с един приятел на Баща ми и той ми обясни следното:

Да, наистина всички колела имат гуми, капли, жила, кормила... То и при колите така. Уж от едно и също ги правят, пък някои са по-скъпи :dontknow:
Изображение
Аватар
hitar_potter

Мнениеот Alpina » Нед Апр 12, 2009 9:06 am

Да и всички марки компоненти имат само един клас... глупости говоря - имат само един единствен модел за всяка част, а във фирмите са наели мармоти които завиват...
Голями разбирачи има :D
То има малко истина в думите му, да сглобяват се в България, но какво използват за това - там трябва малко повече да се поинтересува баш татко ти
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот hitar_potter » Нед Апр 12, 2009 9:14 am

Alpina написа:Да и всички марки компоненти имат само един клас... глупости говоря - имат само един единствен модел за всяка част.

Ами, какво искаш.. Каплата си е капла. Въздушна възглавнница ли искаш? И лостчето за спирачка си е лостче за спирачка. Не е крачен педал, я. Всички байкове са еднакви :rofl:
Изображение
Аватар
hitar_potter

Мнениеот Alpina » Нед Апр 12, 2009 9:18 am

Дам, няма разлика и между стомана, алуминий и разните пластмаси (извинете - полимери)... :nono:
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот neo92 » Нед Апр 12, 2009 9:36 am

Абе брат , ква е тая толко качествена стока дето боцкаш с нея ? :bowdown: :evil: Иди си вкарай малко нескуик венозно да порастнеш, че да ти дойде акъл в главата ! :evil:
Аватар
neo92

Рейтинг: 893

Мнениеот Rammstein1 » Нед Апр 12, 2009 12:41 pm

Абе са няма да споря с вас като човека зглобява колела от 20 годишен!!!Той ми го каза това лично и аз ще му повярвам а не на някой които е карал колело И вече се прави на големия разбирач!!!
Аватар
Rammstein1

Мнениеот Rammstein1 » Нед Апр 12, 2009 12:47 pm

Alpina написа:Дам, няма разлика и между стомана, алуминий и разните пластмаси (извинете - полимери)... :nono:

Алпина имам предвид да вземем 2 колела с алуминиеви рамки със едни и същи скорости, вилки,спирачки и Т.Н. Ама ако 1-то колело е на Драг а другото примерно на Passati ти кое ще си вземеш?? На ДРАГ ли ??? АКо се позамислиш ще намериш логиката в това което казвам.И това ми го каза този човек с който говорих Онзиден.Просто разликата е в Марката и цената.
Последна промяна Rammstein1 на Нед Апр 12, 2009 12:50 pm, променена общо 1 път
Аватар
Rammstein1

Мнениеот neo92 » Нед Апр 12, 2009 12:48 pm

Не завиждам на този , на който колелото му е сглобено от въпросния човек. :eek3:
Аватар
neo92

Мнениеот Night_Falcon » Нед Апр 12, 2009 12:50 pm

Rammstein1 написа:Абе са няма да споря с вас като човека зглобява колела от 20 годишен!!!Той ми го каза това лично и аз ще му повярвам а не на някой които е карал колело И вече се прави на големия разбирач!!!

Аз пък kato Зглобявам колела от 10 годишен какво ще ми кажеш :smash:
П.П. тия Passati верно ли имат алуминиеви рамки :bowdown:
Последна промяна Night_Falcon на Нед Апр 12, 2009 12:51 pm, променена общо 1 път
Аватар
Night_Falcon

Рейтинг: 1376

Мнениеот Rammstein1 » Нед Апр 12, 2009 12:51 pm

Нео на колко години си ???
Аватар
Rammstein1

Мнениеот Rammstein1 » Нед Апр 12, 2009 12:52 pm

Night_Falcon написа:[

А сега на колко си ?
Аватар
Rammstein1

Мнениеот neo92 » Нед Апр 12, 2009 12:53 pm

Rammstein1 написа:Нео на колко години си ???

на достатъчно( 17 ) за да знам че говориш пълни глупости ...
Аватар
neo92

Мнениеот Night_Falcon » Нед Апр 12, 2009 12:54 pm

Night_Falcon написа:
Rammstein1 написа:Абе са няма да споря с вас като човека зглобява колела от 20 годишен!!!Той ми го каза това лично и аз ще му повярвам а не на някой които е карал колело И вече се прави на големия разбирач!!!

П.П.П. Като не става по лесния начин, дай по трудния.
1. НИКОГА няма да видиш колела на DRAG i PASSATI с еднаква окомплектовка. може би и двете ще са с 2 гуми, 2 спирачки, но не еднакъв клас компоненти.
2. разликата в РАМКИТЕ е огромна, за това има да си четеш с години. Та ако ще се отказваш откажи се, ако няма - банвайте го, докато е време :agree:
Rammstein1 написа:оффф омръзна ми.... :boggled: :boggled: :boggled:

Крайно време беше :bowdown:
Последна промяна Night_Falcon на Нед Апр 12, 2009 12:56 pm, променена общо 1 път
Аватар
Night_Falcon

Рейтинг: 1376

Мнениеот Rammstein1 » Нед Апр 12, 2009 12:55 pm

оффф омръзна ми.... :boggled: :boggled: :boggled:
Аватар
Rammstein1

Мнениеот neo92 » Нед Апр 12, 2009 12:58 pm

А бе а тва пасат откъде идва - от всемогъщата VOLKSWAGEN или от пасатор ?
Аватар
neo92

Мнениеот neo92 » Нед Апр 12, 2009 12:59 pm

Ако не си забелязал тема е в Бла-бла а не в някой от по-сериозните форуми :dontknow: :evil:
Аватар
neo92

Мнениеот Antares » Нед Апр 12, 2009 1:15 pm

Моля те. Сподели кой е и къде е този твой специалист, за да не попадне някой карък при него да му ремонтира колелото...Щото се видя какъв специалист е... Те в цял свят баламите ей-така, от снобизъм дават четири и пет цифрени суми за колелета, вместо да карат по състезанията с пасат, крос и лидер...
Боже, прибери си вересиите, че някой ще земе да им се върже...
Като ти омръзна - не знам владееш ли фокуси, но опитай да направиш фокуса с изчезването! Щото някой ще ти се върже.

Не разбирам едно нещо. Защо се засили да споделяш глупостите си така щедро със всички тук? Какво, идваш като някакъв месия да ни спасиш от заблудата? Я кажи на колко години си? Имаш ли 18? Щото тук стана за смях.
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот Antares » Нед Апр 12, 2009 1:18 pm

Antares написа:
Моля те. Сподели кой е и къде е този твой специалист, за да не попадне някой карък при него да му ремонтира колелото...Щото се видя какъв специалист е... Те в цял свят баламите ей-така, от снобизъм дават четири и пет цифрени суми за колелета, вместо да карат по състезанията с пасат, крос и лидер...
Боже, прибери си вересиите, че някой ще земе да им се върже...
Като ти омръзна - не знам владееш ли фокуси, но опитай да направиш фокуса с изчезването! Щото някой по-доверчив може да пострада, или да се отврати от планинското колоездене, като кара тия пружинни катапулти из баирите...

Не разбирам едно нещо. Защо се засили да споделяш глупостите си така щедро със всички тук? Какво, идваш като някакъв месия да ни спасиш от заблудата? Я кажи на колко години си? Имаш ли 18? Щото тук стана за смях.
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот BurNiNg_IcE » Нед Апр 12, 2009 1:57 pm

Antares написа:Я кажи на колко години си? Имаш ли 18? Щото тук стана за смях.

Потребителско име:
Rammstein1
Години:
16
:clap: :clap: :clap:
Занимавам се с внасянето на колела/части за колела от PinkBike/Aнглия/, за повече информация - ЛС!
Mоля, да ми пишат само наистина заинтересовани хора!
Линк към по-големите внесени части до момента.
Аватар
BurNiNg_IcE

Мнениеот msniki » Нед Апр 12, 2009 2:51 pm

Тоя който ти е казал поне има ли сертификат?ПЪк за едни и същите неща:Все едно да сравниш marzocchi и Сънтур дали ще има разлика??? :clap: :clap: :rofl: :rofl:
Аватар
msniki

Рейтинг: 1397

Мнениеот vpravov » Нед Апр 12, 2009 3:28 pm

Ррррррррр.... Хиените как са се нахвърляли върху жертвата :eyebrow: . Късайте мръвката, че сега ви е паднало. Хапииии... Дъвчиии!!!!! :popcorn:
@ Rammstein1 - поговори пак с въпросния татко, че нещо игра на "развален телефон" се е получила май. :agree:
Изображение
Аватар
vpravov

Мнениеот Alpina » Нед Апр 12, 2009 5:22 pm

Rammstein1 написа:Алпина имам предвид да вземем 2 колела с алуминиеви рамки със едни и същи скорости, вилки,спирачки и Т.Н. Ама ако 1-то колело е на Драг а другото примерно на Passati ти кое ще си вземеш?? На ДРАГ ли ??? АКо се позамислиш ще намериш логиката в това което казвам.И това ми го каза този човек с който говорих Онзиден.Просто разликата е в Марката и цената.

Да, на Драг. Защото рамката му ще е една идея по-качествена, монтажа може да е същия (ако кажем че ще са използвани еднакви компоненти) но ще е извършен много по-качествено. Всъщност да кажем че и рамките са еднакви, пак ще има голяма разлика ;)

Не промотирай Passati, защото залагат на визия, вместо на качество.
И наистина гледай да разбереш правилно какво е имал предвид човека, че ще му изгониш клиентелата по този начин.

Също еземи се научи че се пише Сглобявам със "С", защото твоето бие или на малоумие, след като ти беше обърнато внимание на това или че не четеш изобщо какво ти се пише, ами сереш лайненца наред.
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот PtD » Нед Апр 12, 2009 7:31 pm

Я у лево. Със здраве си карай пасаторчето :evil:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Предишна