Карам АМ като не отсъстват катерения но предимно спускам,тежа около 70,75 килограма висок съм около и малко над 1.70 ... чакам идеите ви

defender231 написа:искам да ви попитам каква вилка би отивала най-много на рам хт2 '17 до 300, 400 лв.Аз си мисля за Рок Шокс Тора ......
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
The Speed написа:Някои може ли да качи снимка на цяла рамка HT 2,цвят monster green-black,защото в сайта на рам има снимка само на челото на рамката ?
DTD - alfine е със скорости. Дори съм срещал снимки на ХС колела, но както казваш отпред е само с една плоча.DTD написа:Сега, ако ще караш крос кънтри е изключено да си на SS отзад.При този стил на каране има нужда от доста предавки, не виждам как ще катериш само с една отзад.Ако се надяваш на трите венеца на курбела, те не могат да осигурят нужните предавки за да можеш да поддържаш еднакви обороти на въртене, при голям наклон нагоре ще имаш нужда от скорости. Даже не съм сигурен дали е възможно веригата да се осуче толкова за да се качи на третия венец отпред без да падне при венчето отзад.
martin89_vn написа:а на задницата да сложа(примерно) една главина Formula DC52 Senglespeed и обтегач за верига Shimano Alfine(така нареченият сингулатор)!?
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта