Даже най-добре да мръднем с кола до Елин Пелин и от там да тръгнем така ще избегнем досадната магистрала.
marsa написа:Да отбележа, че днес с колегата Grash ни сполетя ненормално приятно каране (поне за мен). Подробности по трака от него по- късно.
Иначе: София-Ихтиман-Самоков-София
трип дист: 146.8км (вкл. Цариградско и малко околовръстно)
трип тайм: 5:54ч
ср. ск: 24.87км/ч
макс: 61.67км/ч
Ами вероятно смята да кара и през нощта, което е твърде неблагоразумно. Много по- удачен вариант за мен е едно преспиване със спален чувал (честно казано го предпочитам пред платена нощувка). Така ще може най- спокойно два дни да си циклиш с 20, или пък за три дни да включиш и кюфтенца на скара по два пъти на ден и т.н. На такова разстояние няма смисъл да се гони време от нетрениран човек. Нито ще ти достави удоволствие, нито ще постигнеш целта.Synthesis написа:Доста амбициозно за 1 ден. Явно ти си "спритьор от про академията за спортно каране". Груба сметка: дори ако държиш средна скорост 40 (което е добре и за професионалист), ще ти трябват 10 часа без почивките.
Synthesis написа:Доста амбициозно за 1 ден. Явно ти си "спритьор от про академията за спортно каране". Груба сметка: дори ако държиш средна скорост 40 (което е добре и за професионалист), ще ти трябват 10 часа без почивките.
AMOUN написа:мисля да го направя без спиране за спане освен за кратки почивки за бира:)
marsa написа:Ами вероятно смята да кара и през нощта...
marsa написа:Да отбележа, че днес с колегата Grash ни сполетя ненормално приятно каране (поне за мен). Подробности по трака от него по- късно.
Иначе: София-Ихтиман-Самоков-София
трип дист: 146.8км (вкл. Цариградско и малко околовръстно)
трип тайм: 5:54ч
ср. ск: 24.87км/ч
макс: 61.67км/ч
bokichaa написа:От Златните по посока Момина скала>х. Бор има малък ~2км паваж после пак става асфалт до Бор.
От Златните, където въртят автобусите, хващаш на ляво.
Определено е готино за каране.
bokichaa написа:Винаги сте добре дошли.
При това положение очакваме ТК ако нема да сади ягоди да ни
поведе на някъде /ако и аз нема да вапцам с латекс у нас/..![]()
Моите предпочитания са за посока Мухово, с удоволствие бих отишъл
с колата до Вакарел и оттам- Белица>Поибрене>Оборище>Мухово>Ихтиман>Вакарел...м??
crib написа:bokichaa написа:От Златните по посока Момина скала>х. Бор има малък ~2км паваж после пак става асфалт до Бор.
От Златните, където въртят автобусите, хващаш на ляво.
Определено е готино за каране.
За мен "каране до Копитото" означава по дефиниция Каране до Копитото, и после (за почивка, щото си е равно - няма какво да се лъжем) до паветата при Златни. Само пътя е много зле вече, после на спускане ще е кофти.
bokichaa написа:За посоката немам претенции.
Мислех Вакарел- Ихтиман да го направим по стария път....м??
В тоа ред на мисли в зависимост какво решим да обявим-
9.00 при мостчето и 10.00 Вакарел /на бензинджийницата
на магистралното или на Т-образното кръстовище при Вакарел дет се събират пътя от
Нови хан и тоз от магистралата /май и там има неква бензинджийница/.
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта