За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5
kikon написа:Аз да чета, няма по-подходящо време да ти се развинти фантазията.
хммм, странно, и аз много обичам да чета някоя книга, докато навън дъни дъжд. само дето за съжаление покрай всичките курсови работи, изпити и дипломната работа, не ми остава никакво време за четене.
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Пускам си музика по точно Ъпсурт,седя в форума,също и в розовото колело.Гледам дизордарите и други интересни байк филми катo Seasons.Като спре да вали следва яко спускане. Най интересната част е като се прибрам от каране как ме гледат хората
Nothing compares to the simple pleasure of a bike ride
Оня ден се изгърмях малко....до нас щото беше лигаво...оттогава не искам и да виждам дъжд...поне не и за каране иначе като вали вися вкъщи и чета или върша нещо или чопля колелото или....абе все тая вали не вали има ли да се прави нещо няма значение времето какво е-върши се (най често не правя нищо)
Занимавам се с внасянето на колела/части за колела от PinkBike/Aнглия/, за повече информация - ЛС! Mоля, да ми пишат само наистина заинтересовани хора! Линк към по-големите внесени части до момента.
Да бе, ако ми кажете, че като завъли дъжд и всички хуквате с колелетата да се каляте... Кажете си го: -"Не правим нищо." Когато вали, аз си се моткам, честно казано. Онзи ден направих това:
pile.JPG
Иначе и аз чета, гледам филми. Ходя по арменските гробища, има красиви паметници, статуи и ги снимам в дъжд са по- хубави.
Шегата често е в резултат на интелектуална беднотия.
Жан де Ла Брюер