C_Mo написа:...
Аз имам един фундаментален въпрос.
Ако носиме студена бира за работещите по трасето може ли да се пуснеме веднъж*, преди състезанието да им я раздадеме

*Разбира се по-бавничко, че да не се газира много

C_Mo написа:...
dhman написа:1. Какво се има предвид под регистрация след крайния срок? Питам по-специално за 4х, тъй като има възможност за регистрация с Дх на 1.05, а и конкретно за дисциплината на 2.05?
Admin написа:dhman написа:1. Какво се има предвид под регистрация след крайния срок? Питам по-специално за 4х, тъй като има възможност за регистрация с Дх на 1.05, а и конкретно за дисциплината на 2.05?
Доколкото знам е регистрация там на място, т.е. в последния момент.
L-E-G-O написа:Още въпроси. Нещо може би аз не съм наясно, но ... искам да се запиша само за ХЦ а не ми е дадено като прозорец. Дава ми направо за ХЦ и Траял
ама аз не карам траял ..
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
* Участници на възраст под 18 г. трябва да представят декларация, съдържаща съгласие за участието им, подписана от родител или настойник.
z1gZag написа:Айде някой да я качи тая деклкарация , че да я подписваме ....
z1gZag написа:* Участници на възраст под 18 г. трябва да представят декларация, съдържаща съгласие за участието им, подписана от родител или настойник.
Айде някой да я качи тая деклкарация , че да я подписваме ....
tnt3 написа:Линка за декларацията го отворих ама там пише, че състезанието ще е на 22-23 юли... това ще рече че е стара. И въпроса ми е, тази декларация ли трябва да я принтирам и наще да я попълнят, защото няма да идват с мене, или тя е вече стара ?
Virtuous написа:Някой знае ли дали е готово новото трасе за ХС по което ще се кара?
aceto написа:Ако съм на 16 и ако имам разрешение от родител мога ли да се състезавам в Сопот на 4X. Пътеката за DH къде точно се намира? И ако може да ми кажете какво точно представлява Hard trial. Ако се спи на палатка каде се оставят колелета? Благодаря ви предварително.
Ще се видим в Сопот.
walkman написа:bbike написа:Какви ще са възрастовите групи ?
-DH:
Juniors– 15 – 18
Men – 19 +
Women – 17+
HardTail(HT) – 15+
-XC:
Juniors – 15 – 18
Men – 19+
Women – 17+
-4X
Men - 17+
-Trial
Men - 17+
foxracingshox написа:aceto написа:
-4X
Men - 17+
Ако това горе е вярно няма да можеш да вземеш участие в 4X състезанието,защото нямаш навършени 17 години
URNEST написа:Понеже малко се забавихме с организацията и там където планувахме да спим е заето, някой може ли да ни каже места където евентуално можем да преспим. Колкото повече свободни места има и колкото по-близо до лифта - толкова по-добре. Моля давайте и телефони за връзка.
Cipokrila Zizibaga написа:Някой да обмисля ходене до Сопот за утре с цел каране/разузнаване
freerider написа:Cipokrila Zizibaga написа:Някой да обмисля ходене до Сопот за утре с цел каране/разузнаване
Според мен ще е по-добре да отидеш след 25 Април , когато ще пускат лифтаЕстествено ако ще се пускаш на DH-a
А ако е на 4x-a може и утре
![]()
Това го казвам за твое удобство
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта