azsa-bachinito написа:Е сега се връщам от Била-та. Нямаше никой.Дано до понеделник се съберем повече.
Lilly написа:+1,освен ако наш'те не ми направят проблем
kojota написа:А за пред жената докИменти издавате ли
Reactor написа:КАСКИТЕ СА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ.
Това не е прищявка а задължение на всеки себеуважаващ се колоездач,скиор,алпинист и т.н.
Защо са задължителни няма да обсъждаме тук,защото всеки трябва да знае и темата за личната протекция и отговорност е обсъждана в много други теми във форума.
Въпрос на отговорност първо към самия себе си и после към колегите с които карате.
Една каска струва много по малко от проблемите които може да предизвика нейната липса.Понякога последствията може да са необратими.
Надяваме се на един прекрасен ден,едно приятно изживяване и за да е така наистина,трябва да помислим и за тези неща защото никой не е застрахован нито безсмъртен.
Night_Falcon написа:Защо не споменеш липсата на каски, като пише че е задължително![]()
Иначе бих дошъл, макар че нямам каска, просто още сглобявам и не съм стигнал до там... Ако оправя и старата вилка ще е добре
BurNiNg_IcE написа:Aз идвам 80 % (другите 20 в случай, че заминеме някъде), само че този път няма да се мъча с Cross Enduro-то, а утре ще си взема едно РАМ-че ХТ2, малко му е скапана окомплектовката, но по натам ще почна да го стягам![]()
П.П. Един приятел, който няма регистрация тук, също ще дойде.
BurNiNg_IcE написа:Каска си намерих, ама как да стигна до тази Била, 76 рейс ходи ли до там ?
Reactor написа:BurNiNg_IcE написа:Каска си намерих, ама как да стигна до тази Била, 76 рейс ходи ли до там ?
Да,с автобус №76 стигаш точно където трябва.Слизаш на спирка "43-ти блок" втората след като рейса се отбие от Цариградско шосе към Младост.Като слезеш на спирката,продължаваш още стотина метра след рейса и ще видиш Билла-та от лявата страна на булеварда.Булеварда се казва "Александър Малинов".
THEZOGGO написа:Светльо къде ще ни чака?
Ако няма GPS карта на маршрута може да бъде направена.
Admin написа:Ако е хубаво времето и не ми изскочи нещо непредвидено, бройте ме и мен - ще дойда направо в Герман.
Между другото, общата денивелация за изкачване при този маршрут няма как да е 350-400 м - по-скоро към 800-1000 (сега ме мързи да ровя из стари записки, но от Герман до билото са около 500, след това се натрупват още с каране надолу-нагоре и до Половрак).
yavka написа:Брат ми и още едно момче от квартала ще бутат, пък ако не са те знаеш, че няма да те оставя сама
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта