Голяма група се събра.
Admin написа:Ако е хубаво времето и не ми изскочи нещо непредвидено, бройте ме и мен - ще дойда направо в Герман.
Между другото, общата денивелация за изкачване при този маршрут няма как да е 350-400 м - по-скоро към 800-1000 (сега ме мързи да ровя из стари записки, но от Герман до билото са около 500, след това се натрупват още с каране надолу-нагоре и до Половрак).
kikon написа:Аз викам да си направим групичка на бутащите
THEZOGGO написа:Ako има от хубавата лозенска кал, а то неминуемо ще има, повярвайте ми всички ще бутат.
Незнам какво толкова е страшно да има бутане. Я се стегнете.
ACID BURN написа:Аз бих казал, че по маршрута от герман към лозен през билото няма кал...
Иначе аз бих също се присъединил, но имам един основен въпрос:
Защо Лозенска планина.Писна ми от нея... + това няма хубави маршрути там.
Аз имам едно предложение за Дяволски мост.Далеч по-красива област и има досто повече хубави местенца за каране...
.... и тогава ще бъде уместна употребата на АМ-а. На тоя маршрут, който го карате някак си повече ми се кара с ХЦ 1-цата.
Дано преосмислите и решите някъв друг маршрут.
Пътеки за начинаещи има по маршрута дяволски мост, а за карачи като Ева има и хубави спускания.
Айде живи и здрави!
BurNiNg_IcE написа:Ae нали няма всички да тръгнете от Герман, че до там нз как да се завлека
Lilly написа:-1, че си имам травмичка...
bdz43r написа:+1 ако успея да събера колелото до тогава.
BurNiNg_IcE написа:И аз сигурно, ще съм от бутащите, но какво правиме ако вали?![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта