ако е сутринта (преди камиона да е тръгнал) в същия ден ... по-вероятно е да изчака другия камион(т.е утре се пуска в Други ден(събота) идваBurNiNg_IcE написа:Кога би трябвало да ми дойде колелото, ако утре го пуснат да пътува от Велико Търново, та до София, говорим за Еконт?![]()
did написа:Сега видях - всъщност желязното е пластмасово, но направено от алуминий.
dimochito написа:here's one for you... ако днес е 0*С , а утре трябва да е 2 пъти по-студено.. каква ще е температурата?
msniki написа:Защо няма street състезания,а има такъв стил?![]()
![]()
msniki написа:msniki написа:Защо няма street състезания,а има такъв стил?![]()
![]()
Защо не ми отговаряте на тъпия въпрос?
BurNiNg_IcE написа:Пак мой тъп въпрос, колко струва пренаплитането на капла, искам да има занеса цяла капла, а те да ми махнат старата главина и да сложат нова, колко пари ще ми излезе цялото това действие?![]()
BurNiNg_IcE написа:Пак мой тъп въпрос, колко струва пренаплитането на капла, искам да има занеса цяла капла, а те да ми махнат старата главина и да сложат нова, колко пари ще ми излезе цялото това действие?![]()
hitar_potter написа:Ама ако ти сменят и спиците, смятай по още ~30ст на спица
hitar_potter написа:Защо след всеки пост на did, броят на мненията му намалява?
BurNiNg_IcE написа:Търсих с търсачката, ама само 7 отговора ми излязоха, та въпроса ми е как се оправяте със сенната хрема, щот мен вече ме почна и от време на време въобще не виждам пътя, очите ми стават петорни.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dimchovsky написа:Ако си в космоса на къде ще сочи компаса??
did написа:Сега видях - всъщност желязното е пластмасово, но направено от алуминий.
gofren написа:накратко какво толкова лошо става при bottom out?
dEcLiNe™ написа:gofren написа:накратко какво толкова лошо става при bottom out?
Това, че мекото ти колело става твърдо за момент.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта