Чакаме го, чакаме го.

На 28-ми август пише, че му е премиерата у нас. Надявам се да е би-брутален!

Ето още някои, които се очакват и може да са хубави:
"The Imaginarium of Doctor Parnassus" - Тери Гилиъм, за главната роля гледам, че май се чудят между доста добри варианти.
http://www.youtube.com/watch?v=jRYXNk-qZAsБратя Коен с 2 филма обявени за 2009, поне 1 със сигурност ще видим тази година: "A Serious Man" и "Hail Caesar"
"The Human Factor" - нов на Ийстууд с Мат Деймън и Морган Фрийман
"The Evil Dead" - предистория, продължение или римейк май не е ясно, но за феновете на жанра заглавието говори достатъчно, от същия режисьор на култовата трилогия, само дето основния човек Брус Кембъл е под въпрос, което ще е за някои като новия "Терминатор" без Шварценегер
"Cell" - по книга на Стивън Кинг(разказваше се как в наше време gsm-ите започват да убиват масово, беше груб разказа), Ели Рот ще е режисьор, който е от бандата на Тарантино и това малко ме обнадеждава, че ще видим един смахнат и брутален филм
"Public Enemies" - Майкъл Ман, с Джони Деп и Крисчън Бейл (това трио звучи много интересно)
"Green Zone" - от режисьора на вторите 2 части от трилогията за Борн, с Мат Деймън
"The Informant" - Стивън Содерберг, пак с Мат Деймън
"Avatar" - Джеймс Камерън, филмът май ше е 3D така че сигурно ще е як на кино, дадена и някаква дата 18 декември за България, ще видим
"Shutter Island" - Скорсезе, с Ди Каприо (да се радват феновете и фенките на Лео

)
"The Talisman" - ТВ серии по новела на Стивън Кинг и Питър Строб.Е това ще ми е много интересно да го видя!Дано е направено добре!!
"Sherlock Holmes" - Гай Ричи, с Джъд Лоу
"Nine" - Роб Маршал, с Даниел Дей Люис, Пенелопе Круз и Никол Кидман
Също "Repossession Mambo", "Cirque du Freak" и "King Shot".