Колело до 1200лв... мечтае ми се :)

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот Admin » Чет Окт 09, 2003 11:43 pm

[quote="Cveti"]

[quote="Admin"]

[quote][i]Originally posted by TOYAGA[/i]

[quote][i]Originally posted by Admin[/i]

Бъди спокоен, нямам уклони към вождизъм (доколкото знам какво е това). :D
Но определено имам уклони към строгост.:}): Във тези форуми има само едно ограничение: без обиди, нагрубявания, заяждания, груби нападки и неща от този род. Това е! Ако на някой му е трудно да общува с другите без да ги обижда, това не е мой проблем.
Между другото, ако спретнем една анкетка, ще видиш, че над 90% от посетителите във форума желаят да няма от посочените по-горе неща и нямат нищо против те да бъдат трити. Така че току виж се окажа същински демократ, глас народен и т.н. ;):D

P.S. Не визирам само теб, просто използвам повода да го напомня и на всички останали. :)

Животът е кратък, карай бързо!
[/quote]

Имаш пълното право на всякакви уклони в собствения си форум,така или иначе...Ти си му създател,така че в него си едноличен господар,диктатор,цар и бог:DТрий смело каквото искаш и според мен няма нужда да се опитваш да угаждаш на някого от нас.На когото не му харесва,може да си спретне собствен форум по свой вкус.
May the force be with you.
[/quote]

Така и ще бъде! :}):
Пък кой каквото ще да говори и в каквото ще да ме обвинява.... :xx(:

Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Мнениеот uha_rampage » Чет Окт 09, 2003 11:54 pm

http://www.specialized.com/SBCBkModel.j ... l47.j27003

kolelo za 12000 ??? [:p]
raztapqm se...[:p]

UHA™ ADMIN LEVEL 5
www.rampage.hit.bg
www.uha-mtb.hit.bg
www.rampage.hit.bg
Drujba-2 County - кварталът на богатите :)
Аватар
uha_rampage

Рейтинг: 1700

Мнениеот Lubo » Пет Окт 10, 2003 12:20 am

[quote="TOYAGA"]

@ Lubo

[quote]xaxxaxaxaxa 6te me skusa6 ot smqh ami za6to ne gi sravni6 s cenite v USA ili po-dobre v Kitai ili Singapur i da po4ne6 da reve6 ot qd 4e si dal TOLKOVA MLKO PARI za talkova "skupi" stoki[/quote]

Какво значи "да ревеш от яд"? Обясни ми, ако обичаш, защото не ми се е случвало... Може би поради простата причина, че избягвам да сравнявам несравними неща и сметката ми обикновено излиза:D:D:D

Предполагам, че "реването от яд" се наблюдава при хора, които не могат да си направят и още по-важното - да си платят сметката...

"Kолкото по-дебел ставаш, толкова по-самотен се чувстваш."

Стара канибалска мъдрост
[/quote]

Az si kazah mnenieto. Tova 4e ne is me razbral ili 4e na teb ili na nqkoi drug ne mu iznasq moeto menenie OK. Mnenieto si e moe i ima6 pravo da ne si suglasen. Pove4e ne mi se govori po tazi tema i bez tova dosta se otdale4ihme ot purvona4alnata.
Е по-зле не може да стане ... Може, може
Аватар
Lubo

Рейтинг: 1720

Мнениеот koko » Пет Окт 10, 2003 1:22 pm

Dobre 4e 2 dena ne pipah komputer 6tot sega temata 6te6e da e ne 5 a 10stranitzi :D
koko

Мнениеот C_Mo » Пет Окт 10, 2003 1:33 pm

[quote="Lubo"]
tova kolko mnogo sum siguren 4e ti po-dobre moje6 da mi kaje6. I suvsem sum siguren 4e ne si suglasen , kakto i o6t enqkolko 4iveka v tozi forum:(!: ne 4e vi uprekvam prosto me e qd 4e nqma konkurenciq v Bulgariq. Az razni ne6ta, kato protektosi naprimer, si gi vzimam ot USA i predpo4itam da ne spomenvam za KOLKO po-niska cena ot tezi v BAS. Govorq za stoki na 661.
Ni6to li4no, no ne moje6 da kaje6 na 4ernoto bqlo
[/quote]

Ot koj LBS w usa si gi wzimash na pyti po-niska cena?
Аватар
C_Mo

Мнениеот Lubo » Пон Окт 13, 2003 1:13 am

[quote="xtr"]

[quote="Lubo"]
tova kolko mnogo sum siguren 4e ti po-dobre moje6 da mi kaje6. I suvsem sum siguren 4e ne si suglasen , kakto i o6t enqkolko 4iveka v tozi forum:(!: ne 4e vi uprekvam prosto me e qd 4e nqma konkurenciq v Bulgariq. Az razni ne6ta, kato protektosi naprimer, si gi vzimam ot USA i predpo4itam da ne spomenvam za KOLKO po-niska cena ot tezi v BAS. Govorq za stoki na 661.
Ni6to li4no, no ne moje6 da kaje6 na 4ernoto bqlo
[/quote]

Ot koj LBS w usa si gi wzimash na pyti po-niska cena?
[/quote]

4estno kazano nqmam predstava ot kude mi gi vzimat :D imam edin priqtel na koito mu kazvam kakvo mi trqbva i toi mi go nosi, kogat si idva. A za BODY ARMOR na 661 mu dadoh $115, a v BAS za su6tiq mi iskaha 298lv. suglasi se 4e ima razlika. Sigurno si imate pri4ini v BAS da e po-skupo ama tova sa 50%, a silno se sumnqvam , 4e v USA gi prodavat na zaguba:D I vij sega az ne sum protivnik na BAS, no ima ne6ta koito me draznqt, kakto ima i takiva vuv Velonaiq. Az sum klient i e normalno da iskam dobro obslujvane (v BAS go ima) i niski ceni
Аватар
Lubo

Мнениеот Tanuco » Пон Окт 13, 2003 11:46 am

Аз си взех "body armour" 661 за 210лв от БАС.В седмицата с намаление.
Tanuco

Рейтинг: 1653

Мнениеот TOYAGA » Пон Окт 13, 2003 12:45 pm

[quote="Tanuco"]

[/quote]

Е, яко си се набутал...:D:D:D

Стара канибалска мъдрост
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот SPA » Пон Окт 13, 2003 5:34 pm

[quote="Tanuco"]

[/quote]

E Tanuco za koia godina gowormi?
:wavey:.......................................................................:tophat:
SPA

Мнениеот Lubo » Вто Окт 14, 2003 2:36 am

[quote="Tanuco"]

[/quote]

E az sega skam da si vzimam nqkakvi ne6ta ot tam, SERIOZNO. Trqbva da hodq i da 4akam namalenie li ? A spored men tazi cena koqto si platil si e edna normalna cena. I to4no tova e lo6oto 4e ne vseki moje da pazaruva ne tezi ceni :) ili puk trqbva da se raz4ita na kusmet za tazi sedmica na namaleniqta.
Аватар
Lubo

Мнениеот Tanuco » Сря Окт 15, 2003 9:59 am

[quote="TOYAGA"]

[quote="Tanuco"]

[/quote]

Стара канибалска мъдрост
[/quote]

Някакви аргументи в полза на това твърдение?!
Tanuco

Мнениеот TOYAGA » Сря Окт 15, 2003 10:49 am

[quote="Tanuco"]

[quote="TOYAGA"]

[quote="Tanuco"]

[/quote]

Стара канибалска мъдрост
[/quote]

Някакви аргументи в полза на това твърдение?!
[/quote]

Никакви естествено!:D:D:D Просто това беше илюстрация на безсмислието да се носят 115$ чак до САЩ, за да се донася после нещо чак оттам...

Стара канибалска мъдрост
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот Tanuco » Сря Окт 15, 2003 8:46 pm

А, ок:):D
Нп.
Tanuco

Мнениеот Lubo » Чет Окт 16, 2003 12:29 pm

@ Tanuco
@ TOYAGA
Buh iskaldda vi zadam edin vupros na dvamata i s nego da prikliu4im tozi spor.
Ako imate vuzmiojnost da si vzemete nqkoq 4ast za kolelo ili cqlo kolelo na cenite koito se predlagat v USA 6te si vzemete li ili 6te predpo4etet BAS. MOje i dane mi otgovarqte, smqtam 4e pove4eto tuk znaem VERNIQ OTGOVOR :D
Аватар
Lubo

Мнениеот Cu0 » Чет Окт 16, 2003 12:50 pm

[quote="Lubo"]

@ Tanuco
@ TOYAGA
Ako imate vuzmiojnost da si vzemete nqkoq 4ast za kolelo ili cqlo kolelo na cenite koito se predlagat v USA 6te si vzemete li ili 6te predpo4etet BAS. MOje i dane mi otgovarqte, smqtam 4e pove4eto tuk znaem VERNIQ OTGOVOR :D
[/quote]

pich ti kakwo produljawash da dokazwash, ne ti li stana qsno, 4e baza za srawnenie nqma i samiq spor e bezumno kriw
ako shte srawnqwash samo po cenite, naprawi go kakto trqbwa, pomisli koi sa faktorite koito wliqqt na cenoobrazuwaneto w BG i w USA ... na wuprosa ti ima edin otgowor, da i toi e qsen, no towa ne e otgowora na spora
Аватар
Cu0

Рейтинг: 1777

Мнениеот Tanuco » Чет Окт 16, 2003 1:32 pm

[quote="Lubo"]

@ Tanuco
@ TOYAGA
[/quote]

Ако имам възможност--да, ама нямам.Няма и да имам.АКо ми говориш хипотетично-да, бих си взел, НО такава ситуация не съществува-първо, защото каквото и да си купя ще се оскъпи много, докато дойде до тук, второ-нямам път към USA в близко бъдеще та да си пазарувам оттам.И трето-защо по дяволите ви изписаха толкова постове с обяснения за ценообразуване, разходи, мита, такси като въобще не искаш да проумееш за какво става въпрос?!Прочети малко и се замисли.

Като не ти харесват цените в БАС-поръчвай си откъдето искаш.
Tanuco

Мнениеот Jacket » Нед Окт 26, 2003 9:10 pm

И накрая май ще бъде Behemoth... при тази цена със тази вилка как да не го вземеш... :)) Е ще бъде чак догодина, защото 1100 лева така не се събират, но поне мисля, че ще си струва. Само тия Continental-ки дето са му ги сложили за гуми... ама хич не му отиват. Май още при покупката ще ги накарам да ги сменят с едни Gazzalodi-та 2.6, та да си дойде всичко на мястото :))
Мислих доста и за нещо по-леко, HT рамка с моите сегашни части + един Bomber Z1 FR, но пак ще дойде към 1000 лева май, а пък старите части са си стари... не е като новото.

Ми остана само парите да събера... пък сега спирам да бачкам заради даскалото, че не съм ходил на лекции още и не знам как ше стане...
Всъщност в момента всякакви отзиви за тази вилка - Drop Off Triple ще са ми полезни.
Аватар
Jacket

Мнениеот Admin » Нед Окт 26, 2003 10:27 pm

Jack, за какво са ти тези Gazzaloddi 2.6? Ако само ще се спускаш, разбирам, обаче ако ще ни правиш компания от време на време в Плана, тия ще са ти като спирачки по баира. :(
Вземи си нещо по-малко, например 2.3, хем по-широчко, хем не толкова тежко и голямо.
Ама не знам де, може и да си решил да ставаш спускач. ;)

Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот Windstream » Нед Окт 26, 2003 10:51 pm

Ми то с Behemoth катерач трудно ще стане :):):)

Освен това Gazzaloddi 2.6 си е много хубава гумичка, и за катерене става, аз на HT рамка такава задна търкалях (ама съм всепризнат ненормалник) и сега ако имам възможност пак такава бих си взел, нищо че е за DH. Обаче тя мойта ситуация е по-различна - с мойте килограми ако не е байка да тежи и гумите да ме закотвят кат' нищо някой път да отлетя по вятъра :D:D:D

[b][color=red]Murr Miay![/color][/b] :^:
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw! :cowboy:
Аватар
Windstream

Мнениеот Jacket » Пон Окт 27, 2003 10:04 am

Любо, не съм решил да ставам спускач споко :)) Просто тези гуми мисля, че ще му отиват най много, а и напоследък си падам малко по FR-UA и изобщо градски изпълнения... вчера цял ден съм скачал на НДК и по-широките гуми мисля, че ще ми помогнат в тоя случай. А пък за катеренето не се притеснявай :) Бехемота и с тия гуми пак няма да е по-тежък от сегашното ми колело, а пък самите гуми да ме спират... едва ли ще е забележимо :))))
П.С. той вече продава ли се с Marzocchi-то или ще е от догодина чак?
Аватар
Jacket

Мнениеот Admin » Пон Окт 27, 2003 10:25 am

Predelno iasno mi e, 4e Behemoth-a vsiakak si e mu4en za katerene s nego, no vse pak Screamboy neednokratno mi e dokazval, 4e ne e nevuzmojno.
Jack, az znam, 4e ti si treniran za kilogramite ot sega6noto si kolelo ;), no poviarvai mi, 4e kolkoto po-6iroki sa gumite, tolkova pove4e suprotivlenie davat nagore i se use6ta. :D

Аватар
Admin

Мнениеот Jacket » Пон Окт 27, 2003 11:06 am

Еми има време, ще видим... може и Space-ки да му сложа, но определено няма да са тези Continental-ки.
Аватар
Jacket

Мнениеот Windstream » Пон Окт 27, 2003 6:02 pm

[quote="Admin"]

Predelno iasno mi e, 4e Behemoth-a vsiakak si e mu4en za katerene s nego, no vse pak Screamboy neednokratno mi e dokazval, 4e ne e nevuzmojno.
[/quote]

Ааа, знаем ги ние неговите изпълнения, веднъж по такъв баир издрапа дето аз с hardtail-а за малко да се обърна :):):)

[b][color=red]Murr Miay![/color][/b] :^:
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw! :cowboy:
Аватар
Windstream

Мнениеот 4ovekut » Пон Окт 27, 2003 6:55 pm

batka na drop off triple ne moje6 da sloji6 nokian 2.6 orientirai se kum maxxis 2.5
4ovekut

Рейтинг: 1200

Мнениеот Jacket » Пон Окт 27, 2003 7:56 pm

Хм... във pdf-то на OEM-ските вилки на drop-off-а е дадено max 68 като ширина на гумата с грайфера, но не знам това на каква гума отговаря... сигурен ли си че 2.6 не влиза? И изобщо знаеш ил нещо повече за тая вилка?
Аватар
Jacket

Мнениеот screamBoy » Пон Окт 27, 2003 10:09 pm

68 би трябвало да отговаря на 2.7, но е всеизвестно че е според зависи, на самата гума ще гледаш кво пише, Gazzalodi 2.6 са 62мм или 63 най-много бяха (по спомен), и тук още едно но голямата гума си е спирачка само като стъпиш на по-мек терен и брато да не си хортуваме
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот koko » Пон Окт 27, 2003 10:59 pm

Edna formulka za smqtane na razmera na gumta koito moze da vleze v ramka ili vilka.Zna4i 2,6"x2,5= razmera v santimetri toest 6,5sm(+-1-2mm);)Zna4i 6a vleze;)
A Jack tebe ne te li kefi ramka kato na Cveti.Ina4e i Behemota e gotin osobeno s Zokkito.A spored Nokian Gazzalodi 2,6 e samo 1,350 gr koeto ako se se6tam pravilno tegloto na Kinetics-a e dosta blizko-taka 4e nqma da gi useti6 naistina-slagai smelo:D
koko

Мнениеот Jacket » Вто Окт 28, 2003 6:45 am

Едва ли ше ги усетя толкова, че да ми пречат осезаемо, но сега като гледах на 2.6-цата пишеше за downhill, докато на Gazzalodi 2.3 пише за freeride. И понеже аз се ориентирам повече към втората дисциплина, се чудя каква аджеба е разликата, освен в широчината?
Аватар
Jacket

Мнениеот screamBoy » Вто Окт 28, 2003 7:06 am

ми разликата е че има такива едни впечатлителни чевета гат прочетат за FR и опааа, това е то.
2.6 е малко по-широчка и се побира повечко грайфер т.е. като е стъпила гумата контактната площ е по-голяма с произтичащите от това последствия, иначе материи, шарки - същите диба
то е все едно да питаш за кънки и ски, се в гз, нали се пързаля :)))

[url=http://www.freevibe.com/headsup/lowdown_index.shtml][img]http://free.techno-link.com/screamBoy/Graphics/KnockedOut.gif[/img][/url] &lt;.. [url=http://free.techno-link.com/screamBoy/]<s>Let it</s> [b][color=blue]B[/color][color=red]e[/color][/b][/url] ..&gt;
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот Tanuco » Вто Окт 28, 2003 8:46 am

[quote="Jacket"]

Едва ли ше ги усетя толкова, че да ми пречат осезаемо, но сега като гледах на 2.6-цата пишеше за downhill, докато на Gazzalodi 2.3 пише за freeride. И понеже аз се ориентирам повече към втората дисциплина, се чудя каква аджеба е разликата, освен в широчината?
[/quote]

Ще е хубаво да вземеш под внимание факта, че Gazzalodi-to е доста по-широка от останалите гуми(например Максис)т.е. 2.6 е като 2.7 Maxxis, аз лично ти се чудя защо точно 2.6?!Колелото определено ще стане осезаемо по-тромаво.2.3 ще ти вършат перфектна работа според мен, но изборът е твой.
Tanuco

ПредишнаСледваща

Назад към Архив