от NovemberCharlie » Пет Фев 11, 2005 4:43 pm
[quote="reaper"]
Не смятам, че от нета можеш да разбереш акъв е човека пред теб. Все пак по-голямата част от комуникирането между двата, трима и така нататък души се заема от интонацията, тона и т.н. Е, щом интерпретирате казаното от мен по различен начин, така да бъде. Всеки има правото да смята каквото пожелае за събеседника, хората са различни. Някои ме смятат за досаден, други за приятен, трети за невъзпитан, четвирти не ми обръщат внимание. Забелязвам, че в повечето случаи оставам неразбран.
TOYAGA, съжалявам ако си ме разбрал (отново) погрешно. Това за възпитанието ми ти сам решаваш какво е според това което си прочел (мисля и анализирал погрешно). Бих искал само да те попитам в какво се изразява невъзпитанието ми и и какви трябват да бъдат задръжките ми. Бих искал (започвам да говоря любезно вече. ако ми разрешите, дайте ми последен шанс да ви покажа, че сте доста далеч от истината за мен) да ми кажеш в какво трябва да се изразят задръжките на един юноша. Поста ви се на мието място и на други, получили одобоно сарказтични отговори подправени с люти, но умело прикрити подигравки. какво би си помислил. Например в темата за политиката. Просто ми е интересно каакво мислят другите, кое се доближава до моето мнение, за да успея да го изкажа, но и защитя с факти. оставам с впечатлението, че някакси ти прави удоволствие да пресичаш всички мнения на хора, скоито не си достатъчно добре запознат (като например мен, отскоро започнахме да комуникираме така интензивно). Благодаря предварително за проведеното обяснение!
bikerider, никога не съм спорил люто и върло за това какви колчета за ХС има. Повдигнах леко въпроса (до колкото си спомням; темата е дълга), оборихте ме и преставам да споря. Пак не си ме разбрал (мамак му, толкова ли съм неразбран, твърдите, че интелекта ми не е като не тийнейджър, но или аз съм прекалено тъп за да се изкажа или съм много мистичен...). iзраза с извънземните части и ненормалността от ваша страна е изблик на невежество...отностно темата с крос кънтрито. Не разбирам от този стил, не знам как седят цените. Казах го...уфф трудно се обяснява. Както и да е, не съм искал да показвам, че съм жестоко информиран отностно тази част от мтб продъктите на пазара. Колкото и да струва това колче, не ми е притрябвало. Далеч съм от висотите на които вие карате(надявам се, че тпзи път правилно се изразих). Да, не съм пипвал такова и за това не споря. Просто ми се вижда ненормално да дадеш неземна сума за колче (ми с такова впечатление останах...за неземна), но шом дисциплината го изисква, добре. Но все още си мисля, че и едно колело за спускане може да се докара до доста голяма сума. Но както казах, не съм компетентен за ХС, за това сравнението може би изглежда малко глупаво във вашите очи. Ъ-ъ..искам само да добавя нещо: ами характеристики по адрес на която и да било майка не компрометира ли интелека и на този, които е окачествил/благословил събседника. Нищо лично TOYAGA...
NovemberCharly, в какво се изрзява проблема ми в общуването. вингаи съм си мислил, че виртуалното пространство води само до затъпяване (не коннкретизирам..да знаете преди да тръгнете да ме обвинявате) в голяма тепен и най-вече неразбирателство, конфликти и прочее. Тук общуването никога не е било истинско.
[/quote]
Добре. Приемам, че си имал добри намерения.Харесвам и способноста ти да се изказваш писмено. Но силно ти препоръчвам да слушаш какви ги дрънкат "страчоците". И ако смяташ, че виртуалното пространство има проблеми, ти предлагам да ги анализираш и да се научиш да овладяваш;)
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани