Много свежа е станала темата. Ей това ме радва много

gofren написа:Искам да питам къде мога да се оплача и мога ли да направя нещо в полицията или не знам къде, но да глобят собственика и да убият шибаното куче, а и ако може да ми дадат парите за лечение, ако ми назначат някакво.
jivkonik написа:
Та понеже знам, че ако се обадя на ЕКО"уя ми"ВЕСИЕ (понеже съм звънял преди за ухапване пред блока а майка ми от бездомен помияр , та знам ЧЕ НИЩО НЕ НАПРАВИХА) бих желал да разреша проблема саморъчнои понеже не разполагам с огнестрелно оръжие, а и използването му би предизвикало доста проблеми за изполващия, някое кремвиршче гарнирано с подходящото количесто подходяща отрова ще реши проблема...
Някой да има идеи за подходящата отрова?
P.S. Понеже ще ревнат сега разни ЕКО защитници - имах 15 години куче в къщи, на село гледам 2 дворни - прилежно вързани. Симпатизирам искрено не вида им, но когато стане въпрос за ситуация КУЧЕ (развилняло се, неконтролируемо на публично място) срещу ЧОВЕК - смятам, че ЧОВЕКА има право да "отстрани" кучето с ВСИЧКИ възможни средства! Точка!
Въпрос на време е аз или друг колоездач да не може да се опази, защото тези оформят нещо като мини глутница, което е изключително опасно!!
jivkonik написа:...някое кремвиршче гарнирано с подходящото количесто подходяща отрова ще реши проблема....
Alpina написа::praying: Все си мисля, че 3 инжекции, ще са къде къде по-добро решение, ама теб явно ти е кеф да мъчиш животни.
Или си просто достатъчно малоумен, за да не ти мине като идея.
Вроятно е далеч от малоумницата и идеята, че като убиеш "проблемните" кучета, а оставиш няколко които не тормозят никого, то от тях няма да се появят нови "проблемни"... Или просто това е цел, та да не ти е скучно и все да имаш животни на които да прилагаш "решенията на проблемите".
рс написа:Относно унищожаването ..........Но за съжаление това е наистина зверски метод, леко зад чертатата на приемливото.
Ако на някой му звучи нещо зле написаното - мисля, че отровите и др. злини са наистина нещо лошо.
An Alien Hoopajupe написа:Аз наистина незнам какво да кажа , като чета по-горните коментари се чудя да се смея или да плача@pc ти имаш ли 12 годинки? И тровенето на горките животни не е начина това да стане
![]()
.пп ако аз лично видя някой да издевателства по какъвто и да е начин над животинка го следва телесна повреда .
Alpina написа::praying: Все си мисля, че 3 инжекции, ще са къде къде по-добро решение, ама...
Или си просто достатъчно малоумен, за да не ти мине като идея.
An Alien Hoopajupe написа:Това което има предвид той е хуманото решение (евтаназия) и е безполезнено .
рс написа:Жестокостта и насилието над човек или колоездач е НАСИЛИЕ!
рс написа:Да си насъскаш бъхливите кучета с гнусни лиги, пръскащи от лаещите им муцуни е престъпление, дори и да е срещу колездач. Още по-зле ако е и човек
An Alien Hoopajupe написа:Това което има предвид той е хуманото решение (евтаназия) и е безболезнено .
PtD написа:Не съм съвсем убеден в това, бидейки свидетел на умъртвяване с инжекция...
hitar_potter написа:И при мен това с „контрата“ върши работа. Успява да ги стресне достатъчно, за да мога да се изнеса напред и да ги откажа. Мен не ме е страх толкова от уличните кучета, колкото от нахъсани и обучени ловни/охранителни кучета, които не са вързани. Уличните кучета само дето врява викат, те са страхливи...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 366 госта