NovemberCharlie написа:Не се кахъри!Тва се евтини предизборни заигравки с малцинствата.
NovemberCharlie написа:Не се кахъри!Тва се евтини предизборни заигравки с малцинствата.
Вилката написа: Гласувайте на идните избори!!!
IVO Jordanov написа: от България скоро няма да остане и следа.
NovemberCharlie написа:Кога отиде, кога му пожълтя задника!
Crimson написа:IVO Jordanov написа: от България скоро няма да остане и следа.
Хмм, те тва не звучи никак зле
did написа:Съгласен съм с Crimson. По-добре да я няма държавата, но да останат хората и природата, макар и организирани и управлявани по друг начин. Обратното е по-кофти, но точно то се случва сега - държавата си стои, а хората и природата изчезват.
did написа:Не съм съгласен. Повечето българи са си ОК, докато са млади. Проблемът е организацията, наречена България, която по всякакъв начин се опитва да възпитава кофти българи.
Съгласен съм с Crimson. По-добре да я няма държавата, но да останат хората и природата, макар и организирани и управлявани по друг начин. Обратното е по-кофти, но точно то се случва сега - държавата си стои, а хората и природата изчезват.
bluskanie написа:Големи щуротии чета. Тая, както и всички напоследък подобни теми са обсъждани бая нашироко, преди доста време. Накратко мнението ми е: Няма такова нещо като "балкански манталитет"...
bluskanie написа:Чудесно си ги подредил... айде сега, опитай се да се досетиш, какво още свързва държавите от групите, освен "манталитета" и ще успеем да заместим думичката манталитет с една друга думичка
chill написа:bluskanie написа:Чудесно си ги подредил... айде сега, опитай се да се досетиш, какво още свързва държавите от групите, освен "манталитета" и ще успеем да заместим думичката манталитет с една друга думичка
Сега задачки ли ще си задаваме? Ако имаш да кажеш нещо, казвай направо.
XeDoX написа:Съжелявам за другата тема,бях афектиран още като прочетох новината и не съм гледал дали я има вече...
А за този Лютви Местан,пожелавам му всичко най-лошо и дори най-лошото...
bluskanie написа:И понеже си ходил навън и предполагам познаваш доста българи, част от които бихме нарекли "ебати селяните", ако бяха тук, явно знаеш, че същите тия хора се държат доста по-цивилизовано там. Защо ли?
chill написа:bluskanie написа:И понеже си ходил навън и предполагам познаваш доста българи, част от които бихме нарекли "ебати селяните", ако бяха тук, явно знаеш, че същите тия хора се държат доста по-цивилизовано там. Защо ли?
Отърсват се (донякъде) от местния манталитет, повлияват се от чуждия. Манталитета не е личен, а обществен/културен.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 7 госта