k0k0 написа:Мерси много на всички! Май май накрая ще взема и аз да си поръчам от там![]()
стискайте палци
deather написа: ... но да знаеш, че има 20 и няколко още, а преди седмица бяха 33.
Bolverk написа::offtopic: Stj покажи се с това колело на някоя среща. Много ми се ще да го погледна![]()
za6tovsenamen написа::offtopic: мойто вече лети на самочаквам го края на другата седмица
Направи както аз ще правя поръчай си го със сменена вилка XCR и ще ти излезе с 30 лева някаде повече с монтажа ;]Forbidden написа:Аз стартирах с тема за HT2, но безобразната цена от 1400 лв просто ме отказва постепенно. Мисълта, че може да ми бъде открадна и съврзаните с това загуба на нерви все повече ме карат да смъквам ценовата летвичка. Drag Ontario Pro има вила Suntour XCM, която вие не тачите, затова гледах някакви алтернативи на този Драг. Иска ми се новото колело да е с добра вилка поне и рамка, подходяща за еднакво съотношение изкачване/спускане/равно каране.
pe60t0 написа:Forbidden: Който и от двата велосипеди да избереш, няма да си разочарован
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта