от taurus13 » Съб Апр 25, 2009 10:45 pm
Дойдохме си на темата....има пристрастяване към адреналина и не само...при интензивни физически натоварвания в мозъка се отделят и други вещества наречени ендорфини, които предизвикват чувство на еуфория. Целта им е да помогнат на организма да преодолее стреса от натоварването, но при много хора които спортуват интензивно се стига до зависимост. Такива хора имат ежедневна нужда от тренировката си, за да си оправят настроението. Е...не е като пристрастяването към кокаина и други наркотици, но все пак е факт...пък и от човека си зависи. Аз например понякога се дрогирам с ендорфини и адреналин, като ходя да карам колело - първо няколко часа бъхтане нагоре да вдигна ендорфините и после слагам каската и бронята, пускам металика и газ надолу за да добавя и адреналина - коктейла е толкова як, че понякога като падна и почвам да се търкалям от кеф, да скачам и да викам....мислил съм си какво ли би си помислил някой заблуден селянин ако ме зърне в гората....ма аз май винаги съм бил малко луд.... освен това обичам да скитам сам из гората...така сетивата са много по изострени и усещанията са по-силни. А това последното пък го научих от една моя луда приятелка...абе мани...
Няма такова зареждане като това изживяване ...по-добро е и от най-готиния секс. Най-гот ми е като слезна от колелото и краката да ми се сгънат от умора. При нормален пулс 60..си го докарвам до 190 и въпреки че понякога нагоре трудно дишам, мозъка крещи на краката - натискай натискай...и те като едни послушни хидроцилиндри, бутат ли бутат...тялото изнемогва....духа ликува...и това ако не е наркотик...какво е?