jd написа:Дано се оправя момчето по-скоро!
Успешно оздравяване!
hitar_potar написа::bigeyes: Уоу, горкия, дано се възстанови напълно и възможно най-бързо.а ПСС планинска спасителна служба ли е? и защо е толкова солена тая сума?
![]()
did написа:Ако продължавате да мрънкате, че всичко е скъпо, ще продължавате да си стоите в мизерията и да нямате достъп до НИЩО и само ще зяпате снимките в тая тема и ще се облизвате като бедни и гладни циганчета.
hitar_potar написа:и защо е толкова солена тая сума?![]()
ie написа:Бъдете внимателни, лошото бързо идва и бавно си отива.
25thframe написа:jd написа:Дано се оправя момчето по-скоро!
Успешно оздравяване!![]()
Аз също карам само с каска и наколенки, и честно казано понякога ме хваща шубе, какво може да се случи ако падна по гръб, като алтернатива нося раница пълна с дрехи.
А това за ПСС не го знаех, или по-точно го знам, но не знаех че сумата е толкова висока. Дано момчето се възтанови напълно.
hitar_potter написа:Кофтито, обаче, че май планинската застраховка не покриваше планинско колоездене... Или аз лъжа?
jd написа:Дано се оправя момчето по-скоро!
Успешно оздравяване!
IVO Jordanov написа:Повечето хора в България идея си нямат колко евтино е, все още в родината, да се застраховаш.
PowerSlide написа:Не съм адвокат ама ми се струва че в документа постнат от @jd точка 8.14 4 дава огромна възможност на застрахователя да откаже изплащане.
BobbeR написа:Протекторите /боди армор/ не
предпазват от счупвания. Лоши счупвания. С мноого лоши последствия.
Разпитайте за състезанието на боровец преди няколко години, ако не знаете случката...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 356 госта