SpoileR написа:Ние сигурно Събота ще сме там...
То ако го оставим на тебе, я сигурно, я не

SpoileR написа:Ние сигурно Събота ще сме там...
mishokA написа:Само при мене ли се появява проблем с регистрацията.Вече повече от 5 дена не ми излиза името, а се пробвах няколко пъти..?
van4o написа:Искам да попитам ще има ли big air ? Ако има , някой знае ли кои дни ще е ?
L-E-G-O написа:за 1-3 каква е тази графа за ХЦ и траял? Даже има записани хора
PowerSlide написа:ВРЕМЕТО ще бъде шибано (меко казано)![]()
Надявам се да грешат, през пролетта почти никога не уцелват прогнозата, а и все още има време
Quasar написа:Дочувам все повече и повече слухове за ентусиасти с разни странни колела...не може ли да се направи филтър за такива че да не се пускат, ако наистина е такова времето ще видят зор, пък и по-лошо може да стане.
А и тоя дъжд ме плаши ай 10 градуса на палатка може ама ако вземе да ми пропуска вода не се виждам просто
PowerSlide написа:ВРЕМЕТО ще бъде шибано (меко казано)![]()
Надявам се да грешат, през пролетта почти никога не уцелват прогнозата, а и все още има време
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TeDo_BaPHa написа:Имате ли вече изготвен списък с неща за Сопот, или в движение в последния момент ще си оправяте багажа. Ако имате списък бихе ли сподели какво смятате да вземете относно вас и относно поддръжка на колелото.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта