Зависи какво разбираш под "не много пари".
За полева телескопична помпа до скоро ползувах SKS Scout - лека, голям обем и най-важното с маркуче, за да не си къртиш винтили. Марката обаче май не се предлага толкова много напоследък, иначе цената и беше 16лв.
Към момента ползувам
Airbone 703 за полева помпа. Конкретния модел се предлага в 3 размера, аз ползвам средния защото идеално се вмъква на размера на щангички до резервната гума и целия ми комплект за каране с една резервна гума, инструментче, лепенки, щангички и помпата се събират в чантичка за под седалката (от тези, които Continental си дават с гумите). Доста съм доволен от продукта - въпреки нищожните си размери е способна да напомпа гума 2.5 без особен зор и за доста прилично време. Помпането наистина е по-бавничко защото не е телескоп, но както казах не ми направи впечатление да е кой-знае колко повече от средния телескоп. Накрайниците са изпълнени като на амортисьорна помпа и отново заради размера си е подходяща да вдига високи налягания, а уплътненията на вентила и на преходника за френски вентил, които идва с нея, позволяват да се помпа до доста високо налягане с минимална загуба - да се чете способна е да закърпи положението дори ако вилката или амортисьора ви изпуснат въздуха и се налага да се напомпат отново. Няма барометър, но е напълно достатъчна да ви прибере до вкъщи. С моята съм вдигал до 6 атмусфери, но производителя рекламира възможност да вдигне до 9. Тялото е алуминиево а цената която ми се върти в главата е между 20 и 30лв според размера.
Успех с търсенето