Jam_Rock написа:Привет!Въпросът ми е относно спирачки Hayes HFX-9 http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=28846 и Avid Juicy 3?Та искам да попитам кои от тези спирачки са по-добри?Попитах няколко души но ми казаха,че не знаят кои са по-добри!
DTD написа:По-добре най-високия клас механика, отколкото най-ниския клас хидравлика!
Между другото, Джулито на @mitto не беше отваряно през целия период от около две години докато го ползва, и също не е имала теч, или пък въздух. Така че не е правилно да се изкарват всички хидравлики като проблемни в това отношение. Сейнта със всичките си плюсове и минуси (има информация във форума) е спирачка с прилична модулация и достатъчно голяма спирачна сила. В предвид че си начинаещ, сигурен съм че ще те удовлетвори напълно, а и от всики предложения до сега, е единствената която по предназначение е DH/FR спирачка.emil_a626 написа: ...хидравликата засмуква въздух , хвърля мясло и т.н.
_SoRa_ написа:За да не пускам нова тема, бихте ли препоръчали механичка дискова спирачка за крос кънтри?
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта