MTB-BG.com >> Най-новото
или директно ЦЪК!
veskoz написа:Там смеее
Bolverk написа:Абе на това ми е малко мътна организацията. Първо бабешката разходкаТя ОК за децата. После от 13 часа малко по-сериозно. Обаче как ще се открият хората за това по-сериозно събиране. Нещо не си го представям сред тълпа припкащи дечурлига и мамички.
BurNiNg_IcE написа:Идааа....![]()
Може да се видиме с някой
, аз ще дойда с едно Ontario Pro, с дебели гуми(2.6 е предната), ако някой види нещо подобно да се мярка, да свирне, да се видиме и да си поговорим.
THEZOGGO написа:С гума 2.6 качването на горе си е приключение.
THEZOGGO написа:Мероприятието беше хубаво.
Имам една забележка към организаторите и тя е че бяха допуснати до състезание участници без каски. Това е доста безотговорно предвид това че трасето минава по път по който трафика и в двете посоки - нагоре и на долу е доста интензивен.
За следващата година гледайте да напишете в програмата изрично условие за участие да е носенето на каска.
Евала на момчето с черния твърд Рам и сините гащи, така де не му знам името.Направо ни напука петичките. Човека който спечели първо място при мъжете с шосейното колело - поздравления още веднъж.
Наздраве на всички участници.![]()
Снимки:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=375242
BurNiNg_IcE написа: ........само че четвърто място...![]()
![]()
Reactor написа:Night_Falcon написа: та ги полях обилно с вода - от задната се дигна пара
Голяма грешка
Night_Falcon написа: та ги полях обилно с вода - от задната се дигна пара
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта