Кой от двата велосипеда бихте предпочели, ако трябваше да купите един от тях за самите себе си?
- Speedster S40 2008
- BIANCHI VIA NIRONE 7
Ако сложите и пояснения за избора си, ще помогнете още повече.
Благодаря.
rosty_sz написа:За съм за BIANCHI VIA NIRONE 7. За курбелите FSA не се чуват добри мнения, но всичко друго си е прилично, за цената си естествено. Второто нещо с което можеш да срещнеш затруднение е, че частите Campagnolo се намират малко по трудно, но не мисля, че това е причина да избереш Shimano. Много ми харесва, че е трипъл това дава огромна свобода.
Скота също е добре конфигуриран и достига прилично съотношение между качаство и цена. Ако го сравняваме с много други велосипеди от този ценови клас би бил фаворит. Монтажът Тиагра с нищо не "блести", но чесно казано карах известно време със Сора и продължаванм да съм със Сора дуалконтрол и нямам никакви проблеми, а Тиагра уж е един клас по нагоре.
Интересно ми е какви ще са и другите мнения, и ще следя темата.
за сега 1:0 за BIANCHI VIA NIRONE 7
rosty_sz написа:Не разбирам какво против имате трите плочи. Не е модерно ли какво? Профитата карат с две плочи ама за всяко състезание та дори за всеки етап си сменят плочите с най подходящите. Същите приказки бяха и за компактните курбели преди. Трипъла е много удобен и няма нищо срамно да го въртиш.
Никой не казва че е срамно ... Просто си е друго само с 2
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта