...човече, аз не бих го направил(защото не го мога де
...човече, аз не бих го направил(защото не го мога де Айката написа:Вчера сутринта мацка с розово HT1 i челадинка в Младост 3.
25thframe написа:Вчера вечерта към 8, в Борисовата докато се олюлявах до мен мина Sherpite, зад него си водеше още хорица.

Lilly написа:Вървя си аз днеска по Ангел Кънчев и изведнъж гледам един бус и до него някво момче с джърси на Кона. Вгледах се по-добре и забелязах, че бусът е претъпкан с dh машини, каски и брони. Викам си "Бреееей!"! Отидох веднага да разбера какво става и питам нещо "Накъде така ? ", но всички ме погледнаха горе-долу така. Повторих, но май пак не схванаха, та тогава чак се усетих, че може би не са от тука.
Та разбрахме се на нещо между английски и руски, заговорихме се нещо, те казаха, че отиват след 2 дни на Сопот, а днеска искали да се качат да потренират горе. Много бяха мили, снимаха ме с камера (не знам защо) и ме поканиха да отида с тях нагорe, ама нали не мога и отказах...
Та така.

евалаquickJO написа:Петък към 7 на Кремиковския манастир момче и момиче сваляха колелата от сиво комби ако не се лъжа. Поговорихме си и си опжелахме приятно каране и да се видиме по пътеките. Момчето беше със Sprint а момичето със зелен твърдак, каза че е начинаеща. Изкаха се мн добре за природата в Кремиковци.
Night_Falcon написа:Днес около 3 часа в Борисовата градина е забелязано едно Glory шарено, такова, дето се продаваше рамката
Reactor написа:azsa-bachinito днес след обяд пред Кауфланд Младост![]()
azsa-bachinito написа:Reactor написа:azsa-bachinito днес след обяд пред Кауфланд Младост![]()
Иииййййй една бира с кебапче за печелившия. Най-накрая някой да ме забележи.![]()
![]()
Извинявам се, че и аз не сам забелязал. Между другото бях днес два пъти там.
И сега като споменах кебапчета, отива на трети.
Reactor написа:azsa-bachinito написа:Reactor написа:... бирата и кебапчетата ще ги споделим и то скоро![]()
![]()
Metal_Psycho написа:korny написа:Днес към 18:30ч. видях Behemoth от старите с RISSE TRIXXY(ако не се лъжа).Беше вързан с още някакво колело до един сервиз(на червен фон пишеше с големи бели букви "СЕРВИЗ").Евалата за вилката, признавай си кой си?
Дедо Груйо почти 100%.

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта