Този всички го бяха отписали още в Петък, а той се пусна и на финала и завърши... и то не последен.axelmax написа:Здравейте ! Провокиран бях да пиша от тази снимка http://pet.dir.bg/me/GALLtmp/content/IM ... large.html .
bdz43r написа:Този всички го бяха отписали още в Петък, а той се пусна и на финала и завърши... и то не последен.![]()
![]()
А върви сега обяснявай, че от това не става велосипед. Остана здрав след поне 5-6 спускания, въпреки че май вилката беше малко крива накрая.
Holz написа:axelmax написа: ...някой хора...
Нарочно ли пишеш с "Й" ?
Holz написа:неможел
Holz написа:"незнам"
freerider написа:
А другия интересен беше един с бял Sprint Blockhead с вилка XCR , ако не се лъжа 32 номер закачен на короната на вилката , отпред беше с V-brake , а отзад с BB7 . Тоя на тренировките се пускаше без каска, според мен изобщо без мисловна дейност
, на състезанието изнамери някаква жълта каска , май за скутер
![]()
Това ми беше по-интересно
aceto написа:Аз бях с Lеadera благодаря за добрите коментари. Някои може ли да ми каже каде е видял мои снимки че не се срещам. Благодаря предварително.
aceto написа:Аз бях с Lеadera благодаря за добрите коментари. Някои може ли да ми каже каде е видял мои снимки че не се срещам. Благодаря предварително.
kikon написа:Това е награждаването на 4х-а, а не на ДХ-а![]()
kikon написа:Илинда, с още малко тренировки ще я смачкаш Виктория![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 352 госта