Holz написа:THEZOGGO написа:http://media.snimka.bg/2859/011974043-big.jpg
"35 Daniel DUMITRESCU ROM 09:16,35"
И какво за него ?
виж другото момче от ляво/лицето му/
Holz написа:THEZOGGO написа:http://media.snimka.bg/2859/011974043-big.jpg
"35 Daniel DUMITRESCU ROM 09:16,35"
И какво за него ?

Pupinator написа:Относно пича от снимката по-горе - до колкото го познавам според мен просто се прозява от мързел.
Pupinator OUT

SpoileR написа:В Номер 14 е истината! Няма такъв...
--->>> http://img15.imageshack.us/img15/8467/p1090205.jpg <<<---

Слезна ПО ШИНА през виражите та до долу... и то мина по-бързо от тия с ГУМИ където са...

Gecko написа:SpoileR написа:Слезна ПО ШИНА през виражите...
Пфф момче не си гледал внимателно. Не беше единствения такъв. TheFatCat (Жоро - кърваво червен Specialized) се смъкна по същия начин с време 10.22 - пирон на първия завой до бетонобъркачката.

Язък, че съм го пропуснал..
 Язък, че съм го пропуснал..Gecko написа:... а дали имаше предали се вилки

GECKO написа:Пфф момче не си гледал внимателно. Не беше единствения такъв. TheFatCat (Жоро - кърваво червен Specialized) се смъкна по същия начин с време 10.22 - пирон на първия завой до бетонобъркачката.
... а дали имаше предали се вилки
 Преди да тръгне направо му казах да отбие след първия завой,иначе си е пич(само не разбрах защо караше със слънчеви очила)
 Преди да тръгне направо му казах да отбие след първия завой,иначе си е пич(само не разбрах защо караше със слънчеви очила)   

добре, че един пич от лифта ми каза в кой храст е, че щях да отнеса още около минута да я търся
 добре, че един пич от лифта ми каза в кой храст е, че щях да отнеса още около минута да я търся    Ама какво да се прави малшанс
 Ама какво да се прави малшанс   Поздравления за победителите
 Поздравления за победителите   

Cedric Gracia написа:Пак като не ви се е събула обувката по време на състезанието е добре...

k0cTaHeB написа:Cedric Gracia написа:Пак като не ви се е събула обувката по време на състезанието е добре...
Как успя обувката да си събуеш,не мога даже да си го представя. Какви бяха тез обувки?

****** написа:Здрасти. Искам да те попитам, може ли да кача една моя снимки в PB, разбира се упоменавайки твоето име?Снимката много ми харесва как е станала, жалко че е една
http://img4**.imageshack.us/img4**/80**/p1090***.jpg

aceto написа:Нямам пари за по хубаво и не ме притеснява че е опасно.

Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.

Аз още се чудя никой от спонсорите и от клубовете ли не забеляза това момче
 Аз още се чудя никой от спонсорите и от клубовете ли не забеляза това момче  

В него има потенциал
 В него има потенциал 
 Айде да не е колело, но поне една сериозна проба да му направят с техно колело. Все пак мена е фен и привлече тон внимание.
  Айде да не е колело, но поне една сериозна проба да му направят с техно колело. Все пак мена е фен и привлече тон внимание.

Трасето беше перфектно и имаше безопасни и рискови линии, кой както му се кара. Направих безброй спускания трите дни, за съжаление точно на състезанието счупих ухо и се забавих, но съм от финиширалите и това ми стига. Емоцията е незабравима! Браво и за невроятно добре организираната проява. И както каза Симо - трасето си е там, както и старото, има мегдан и за фрирайд горе, така че не ходете само за състезание, аз мисля да наминавам там по-често вече, мястото е страхотно.
 Трасето беше перфектно и имаше безопасни и рискови линии, кой както му се кара. Направих безброй спускания трите дни, за съжаление точно на състезанието счупих ухо и се забавих, но съм от финиширалите и това ми стига. Емоцията е незабравима! Браво и за невроятно добре организираната проява. И както каза Симо - трасето си е там, както и старото, има мегдан и за фрирайд горе, така че не ходете само за състезание, аз мисля да наминавам там по-често вече, мястото е страхотно. 

Беше забавно по виражите но на камъните НЕ
 Беше забавно по виражите но на камъните НЕ 
  Много довелен бях.Също много интересно беше че НЕ ми се изкириви каплата.
 Много довелен бях.Също много интересно беше че НЕ ми се изкириви каплата.

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта