Admin написа:Аз пък този път ще съм контра. Не знам защо толкова хора се възхищават и поощряват карането с такъв велосипед на такова състезание.
Изключително трудно ми е да си представя "удоволствието", което aceto е изпитал при спусканията си по този терен. Все пак той си знае, на мен не ми е работа.
Обаче карането с такова колело по терен като сопотския чисто и просто е опасно и не мисля, че трябва да бъде пример за когото и да било. Още по-тъжно е, че aceto сам е изброил многобройни контузии и не личи да си е взел поука.
Ще кажете "Какво да прави, като няма пари за по-хубаво, а му се кара?". Ами аз лично бих си купил твърдак, бих си го карал по подходящи за него терени и не бих се записал в състезание, което очевидно не е подходящо по никой начин за велосипеда ми.
Разбира се, в една свободна държава всеки е свободен да си чупи главата, кокалите и велосипеда както намери за добре. Не че му го пожелавам, пази Боже!
Същото се отнася и за другия индивид, с траялджийското колело (тук беше с друга рамка), от Казанлък. Същият ми направи изключително лошо впечатление, карайки миналата година на Беглика без каска и каквато и да е протекция, с абсолютно безумен поглед и напълно незачитащ предупрежденията ни. И тук се повтори същото, първите два дни въпросният караше без каска и караше по крайно неразумен начин. ОК, може и да е супер добре с техниката на каране, обаче подобни изцепки са напълно безотговорни и като стане белята, могат да помрачат деня на много хора (организатори, други състезатели и т.н.).
Желанието да участваш в нещо не бива да надделява над здравия разум. Когато го има, де.
eMcKu написа:В крайна сметка е жив и здрав, и смятам да му пожелая, да събере желаните финанси, и догодина да има изненадани
aceto написа:Нямам пари за по хубаво и не ме притеснява че е опасно.
Това че не съм се сблъсквал с по лоши падания не е вярно. Миналата година паднах и счупих ключица, пръснах си главата а преди това охлузих цялата дясна ръка (направо свалих кожата на някой места, после ми вадиха останалите камънчета след като зарастна) също така съм си чупил и ръцете няколко пъти и преди това съм имал и други наранявания. Така че не ми казвай че не съм се сблъсквал с по- лоши падания.
aceto написа:Не съм разбрал че някой е паднал заради мен и никой не се е оплакал даже ми благодариха хората че съм им правел път да минат. Извинявам се ако някой е пострадал.
Не искам да давам лош пример на по малките и всеки да ходи да кара счупеното си колело по такива места.
Просто исках да покажа че не всичко зависи от колелото и с не толкова добро колело може да се минат толкова трудни участъци. Всеки може с хубаво колело да кара. Искам да вида някои от тея дето са правят че могат да карат със скъпите си колелета дали могат да изминат този терен с колело като моето( съмнявам се). Да изминеш това трасе с такова колело и да останеш здрав също се искат умения и мисля че повечето кото бяха там не биха могли да го направят(извинявам се ако съм обидил някой с тези думи защото някои момчета си караха много добре, но не всички).
НЕ ХОДЕТЕ ДА КАРАТЕ ПО СТРЪМНОТО АКО НЕ СТЕ СИГУРНИ В СЕБЕ СИ И В КОЛЕЛОТО КОЕТО ИМАТЕ!
3 дни по 2-3 спускания, включително на финала само от любопитство? Трябва много упоритост и мазохизъм за такова изпълнение.Holz написа:Според мен причината да кара там е повече от любопитство,отколкото за кеф.
aceto написа:Не съм разбрал че някой е паднал заради мен и никой не се е оплакал даже ми благодариха хората че съм им правел път да минат. Извинявам се ако някой е пострадал.
Не искам да давам лош пример на по малките и всеки да ходи да кара счупеното си колело по такива места.
Просто исках да покажа че не всичко зависи от колелото и с не толкова добро колело може да се минат толкова трудни участъци. Всеки може с хубаво колело да кара. Искам да вида някои от тея дето са правят че могат да карат със скъпите си колелета дали могат да изминат този терен с колело като моето( съмнявам се). Да изминеш това трасе с такова колело и да останеш здрав също се искат умения и мисля че повечето кото бяха там не биха могли да го направят(извинявам се ако съм обидил някой с тези думи защото някои момчета си караха много добре, но не всички).
НЕ ХОДЕТЕ ДА КАРАТЕ ПО СТРЪМНОТО АКО НЕ СТЕ СИГУРНИ В СЕБЕ СИ И В КОЛЕЛОТО КОЕТО ИМАТЕ!
SpoileR написа:...Тази Неделя евентуално може да имаме ходене към Сопот няколко човека...
CRAZY RIDER написа:Някой знае ли как седи въпроса с лифта,смисъл дали ще работи този weekend ?
desinceto_st написа:Лифта няма да работи.Не се очаква да бъде пуснат скоро.Най-вероятно юни месец, но и тогава не е сигурно.
caspar написа:Спойлер,
Викат му HELMETCAM!
ripai написа:Ясно значи .Ама тъпото ,е че трасето ще се развали до тогава .И кажете на Дани Банков да намали цените -ем никой не ходи, ем скъпо.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта