WrathChild написа:Не знам за 5 и 7 , но аз изгорях на 3-тата, подобно на още 4 познати двойки... Има нещо повратно там.
Editor написа:Недей му завижда!!Ти си имаш мен !![]()
![]()
![]()
Не му завиждай, а се явявай на сбирките, щото втори път подред ми се налага да си купувам цигари.contty написа:i love bikes написа: Влюбен съм!
![]()
![]()
направо ти завиждам
WrathChild написа:Дид, общо взето уцелиСамо, че Феникс май не го боли , когато се преражда ?!
NovemberCharlie написа:Не му завиждай, а се явявай на сбирките, щото втори път подред ми се налага да си купувам цигари.contty написа:i love bikes написа: Влюбен съм!
![]()
![]()
направо ти завиждам
[12:46:15 AM] Krismars каза: добре сериозно как се казваше
[12:46:39 AM] Krismars каза: сериозен съм ...
[12:46:55 AM] THM каза:
[12:46:57 AM] THM каза: моника
[12:47:00 AM] THM каза: мони и викам аз
[12:47:01 AM] Krismars каза: а дае
[12:47:01 AM] THM каза: мон
[12:47:03 AM] Krismars каза: все забраям начи :x
[12:47:05 AM] THM каза: но не и монка
[12:47:08 AM] THM каза: бонбонка
[12:47:15 AM] THM каза: и производните
[12:47:27 AM] THM каза: a и понякога обича да удря
[12:47:32 AM] Krismars каза: е супер
[12:47:39 AM] THM каза: (y)
[12:47:39 AM] Krismars каза: аз обичам да ме удрят
[12:47:42 AM] THM каза: (rofl)
[12:47:47 AM] Krismars каза: мое си паснем
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TheAnimal написа:що не ме цунете под опашката, ам?
Antares написа:Хмф... Тъпа пролет.
Ай по бързо да подкарвам халюмуниевия коч, че са ме налегнали едни порочни мисли...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта