sto100jan написа:Поне тоя път оста се е счупила заради главината . Надрала се е отвътре , една сачма се изтрила наполовина , опряла в оста и я престъргала . Сега трябва да сменявам главина и да пренаплитам капла , а това последното не съм го правил , и май ще трябва да прибегна до помощта на г-н Сердаров , който освен международен състезател е и професионален наплитач![]()
А това за усуканата рамка не го знаех , ще го имам предвид
sto100jan написа:Другари , утре го дават хубаво време , хайде да се покатерим до Фролош .
sto100jan написа:Другари , утре го дават хубаво време , хайде да се покатерим до Фролош .
Изобщо не си завеян, братче. Ако четеш форума може да ти се струва, че има походи, но всъщност няма.stilyssk написа:Ама съм завеян не съм погледнал че се е появила нова страничка и си казах тези хора се отказаха нещо от походите.
stilyssk написа:Ама съм завеян не съм погледнал че се е появила нова страничка и си казах тези хора се отказаха нещо от походите.
Това за до кресна през сенокос и връщане през горна брезница е непосилно за един ден.
Миналата неделя бях да качвам беласица пеш и си заплюх да го кача и с колелото. Ако някой иска да се натовари си мисля че това е идеален вариянт. Ако някой прояви желание ще измислим едно походче до там. Имам къща на от родата в едно село близо там ( михнево ) та може да си уредим и спане без пари.
Утре смятам да си направя едно преходче през горно хърсово и да слеза над славово
sto100jan написа:...Странното им е , че ядат шопска салата с бирата ...
.
stilyssk написа:Хубавото е че има път почти до върха и ще стане с колело
Сашо написа:... Тук съм отбелязал района : http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8& ... 276ec0e9be
...
307wrc написа:...
307wrc написа:Сашо написа:... Тук съм отбелязал района : http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8& ... 276ec0e9be
...
Здравейте групата от Благоевград,
Вие сте сериозни, затова си позволявам да ви питам за следното. Изучавам маршрут Предела - Благоевград - Дупница (София). Намерих във форума ви един пост за път от предела през Долно/Горно Осеново -г.Хърсово- Благоевград. Интересува ме отсечката Предела- Долно Осеново, ако може да ми я опишете по-подробно. Също ме интересува Благоевград - Дупница извън Е79. По Гугъл Земя съм набелязал нещо, но искам да го проверя. И накрая, ако имате идеи Дупница - с.Дрен (без Е79). От там до София ми е ясно през Долна/Горна Диканя, Боснек, Кладница и Витоша.
Предварително благодаря.
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта