Street bike (NS или друго)

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди, предназначени за тези по-специфични видове каране, които се практикуват предимно в градска среда, както и за компоненти и екипировка за тях. Може да се обсъждат и теми, свързани с BMX.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Street bike (NS или друго)

Мнениеот emovalkov95 » Пон Май 11, 2009 10:44 am

Здравейте! Може ли да ми предложите хубаво колело зa Street (искам да кажа - Bunnyhop, малко скокове, wheelie), нещо като ВМХ, само че по-голямо - например NS bikes. Искам да си купя цяло колело, да не си го сглобявам и да е от България, не online. Цената - около 1000 лева, най-много 1200. Благодаря предварително! Ако може и да ме насочите към магазин в София, откъдето да го купя. Аз се ориентирах към NS Holy. Някой може ли да ме насочи към магазин (адрес) в София?
emovalkov95

Рейтинг: 1061

Re: Street bike (NS или друго)

Мнениеот chrome » Пон Май 11, 2009 11:20 am

бро в софийските шопове в момента няма никъде нищо на нс, във варна имаме налични холита и от двата цвята, доставката ще ти е безплатна, освен това може да получиш отсъпка от цената, или някакви фрии неща към колелото примерно по-яки седло и грипове, колелото ще си го получиш с гаранционна карта и коректна гаранция, можеш да го поръчаш от ВЕЛОС, може и ПМ ако имаш някакви въпроси, или на мейла [email protected]
Just Be!
chrome

Рейтинг: 2000

Re: Street bike (NS или друго)

Мнениеот emovalkov95 » Пон Май 11, 2009 11:34 am

Мерси за информацията.
emovalkov95

Рейтинг: 1061

Назад към Продукти за Trials, Street, Urban, Dirt Jump, 4X