Tonkata написа:Само за Road bikes или >?
В масовия велопразник могат да участват всички желаещи любители, без значение с какви велосипеди са.

.В брошурката която имам пише че състезанието е за всички възрасти,а не само за изброените в статията.Аз лично ще отида,ще бъде забавно пък може и да се класирам добре на състезанието(На последното подобно състезание бях 1-ви
 .В брошурката която имам пише че състезанието е за всички възрасти,а не само за изброените в статията.Аз лично ще отида,ще бъде забавно пък може и да се класирам добре на състезанието(На последното подобно състезание бях 1-ви  )
 )

sTeFcHo написа:от колко часа и каде ???????

В 10:30 часа от площад „Съединение” стартира велошествие...
did написа:Сега видях - всъщност желязното е пластмасово, но направено от алуминий.

Голям спортен празник „Велоден за Пловдив” организира пловдивското колоездачно дружество „Цар Симеон 1898” заедно с велосипеди „Спринт” на 17 май.
Участниците трябва да се явят на 16 май в 10 , 30 ч аса на п лощад „Съединение”.

Pinkbike написа:... fork that is as sensitive as an emo teenager kid.

Кирилица ис нот дед
      Кирилица ис нот дед

Като оня дребен бандит дето реши да изпреварва цялата колона..
  Като оня дребен бандит дето реши да изпреварва цялата колона..did написа:От томболата аз си имам шише за вода със стойка за рамка, а дъщеря ми - ваучер за 50 лева

DoCD написа:Въпреки малкото разстояние до гребната, пак имаше инциденти

Хората с Х-овете имаха предимство но това е друга тема...
 Хората с Х-овете имаха предимство но това е друга тема...Като оня дребен бандит дето реши да изпреварва цялата колона..
 Този същия индивид падна защото се блъсна в един мой приятел ...
  Този същия индивид падна защото се блъсна в един мой приятел ...   

did написа:Сега видях - всъщност желязното е пластмасово, но направено от алуминий.

dimochito написа:Видях хора с по 5-6 тениски. За кво им са

.От състезанието останах много недоволен,как е възможно да изберат толкова кратко трасе.За малките трасето беше добре,но при нас по големите беше важно кой ще стартира най-добре(в случая този с Х-а го избута някой негов приятел).Трасето беше дълго 200-300м и докато се усетиш че си тръгнал и вече си на финиш-а.Похвално е че собственика на Спринт дойде със своето супер ХС колело.
 .От състезанието останах много недоволен,как е възможно да изберат толкова кратко трасе.За малките трасето беше добре,но при нас по големите беше важно кой ще стартира най-добре(в случая този с Х-а го избута някой негов приятел).Трасето беше дълго 200-300м и докато се усетиш че си тръгнал и вече си на финиш-а.Похвално е че собственика на Спринт дойде със своето супер ХС колело.
GreenTeam написа:Аз пък най-накрая видях кой е Дид

.

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 23 госта