Та идеята ми е да се организира еднодневно състезание, по-скоро не за хора които са професионалисти (може такива които примерно тренират все още за такива), а които са напреднали в шосейното колоездене(а може и в друго стига да имат шосейка да се впуснат в това) и примерно да се събере няква символична сума от участниците от порядъка на 5-10-15-20 лв., които да се разпределят за организация(които не мисля че трябва да са хиляди а и предполагам ,награди и пр. Та има ли кой да се навие да участва в организирането. Някой ако има някакви предложения за каквото и да било да казва.(примерно за организация,маршрути и т.н.)
п.п.Идеята ми дойде малко на маса и не знам до колко ше се приеме на сериозно и доколко сложна е организацията на такова нещо. Все пак не мисля че толко сложно примерно да се помоли полицията да придружава колоездачите, да осигурява тяхната сигурност,да се помоли една линейка и кола в която да се качват потрошените колела(да се надяваме да няма такива) и да се оправят такива. Все пак състезанието няма да бъде някакво професионално и няма да бъде важно първото място и пр.,а по-скоро самото участие и да се издържи маршрута, да се създадат приятелства и т.н.
п.п.2 Надявам се поне няколко човека да приемат идеята ми по-сериозно.