veskoz написа:Хора някой има ли идея от къде да се сдобием с гривнички и да помогнем преди всичко разбира се.
Предишната ми се скъса. Нямам представа в България от къде да си намеря. Ако някой ме упъти ще бъда безкрайно благодарен. Peace

Използвах търсачката въпроса е задаван, но ВСЕ ПАК ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ИНИЦИАТИВАТА пък и в NIKE ме отсвириха.
Ако задръствам с дубъл тема преценете драги админи СЕКИРАТААА
Здравейте,
Като представител на TREK, от около година Веломания се занимава с въпроса за внос на тези гривни. Могат да бъдат доставени до седмица от Италиански или Американски дилър.
Има обаче един основен проблем. От където се купуват - там остава "благотворителността". Например като си ги купите от Щатите, вие давате Вашите пари на някой американец.
За да останат парите от тази благотворителност в България, ние се опитваме да доставим гривните по канален ред, но в България засега няма фондация която да работи с фондацията на Армстронг.
Все пак, поради големият интерес, ние ще доставим в нашата мрежа гривни от един или друг дилър, но парите от тях ще заминат извън България.
Поздрави
Людмил Узунов
Веломания