Grash написа:Ти па за Ауеко защо ще тръгваш от Биуа? Мини си през Драгауевци
Grash написа::offtopic: Абе я вижте това: http://www.bikemap.net/route/159519 Не знам, но на мен не ми изглежда кой знае колко тежко... а може и да бъркам... Я кажете кой е най-тегавия баир изобщо каран някога в тура, ако някой знае?
DstupidBastarD написа:todor todorov написа:DstupidBastarD написа:brumbar написа:Бацета, туй чудо на 39/23 дали ще може да се изкара /на компакта същото съотношение е някъде 34/20? На Белмекен, ако има такива проценти ще трябва да си нося поне 2-3 резервни вериги
Не знам, баце, аз не бих могъл да го качим на теа зъби, не и без да спирам поне 4-5 пъти. Гледах те как караше на Кортен и ми се виде, че ти е леко, ма там баира е дълъг и само на неколко места ше може да починеш. За Белмекен мисла, че нема да имаш проблеми с 34/20, бате Любо го е качвал на 39/26 като бехме карали стотина км преди тва. Мисла, че ше требва да се наложат некви промени у плана за карането е събота и/или неделя, предвид тва, че днеска (а може и утре или поне вчера) да вали сняг над 1500 метра. Хотелчето у спортното градче бачка, като нощувка и закуска са 35 кинта, ма лично аз не виждам смисъл да преспиваме, ако нема условия за каране. Затва, предлагам да поизчакаме до петък вечер и да направим брифинг на ситуацията за каране. Засега, съобразявайки се с кофти прогнозата, предлагам да отидем с кола до Белово, качваме Милеви скали, пускаме ги и после през Сестримо до Белмекен (докъдето е възможно да се кара). Ше се събере над 3000м денивелация и около 120км каране. После удряме по бира у Белово и си се прибиргаме по къщята. Лагерите явно ше требва да ги правим у по-добро настроение на Десита. Предвид факта, че Туше ше кара с нас, носете си много и дебели дрехи, дъждобрани, каски за градушка и секви пособия за защита от гадно време!!!
Първо за плановете - в момента следя прогнозите зорко, щото ми е част от работата. За събота времето е ОК и аз ще съм в Банско, така че около Белмекен може и да има слънце. Смятам обаче в неделя да се запътя към Белмекен и тогава ще ви трябват топли дрехи. За 39/23 - ще е много тегаво на 20%. За Белмекен е възможно, макар и не много приятно. Колко са дълги участъците с 20% (ТК, Любо??).
Еми, в такъв случай, направо да правим срещата в Белово за неделята! Примерно, как ви се струва среща в 10ч. на отбивката за Юндола (дето е с/у гарата)? Да имаме време да покараме 5 часа, да пием за час една бира и да се приберем по светло. У неделя немаше ли кво състезание по телевизоро? Така, относно 20-те процента, те са съвсем закратко, нема и 50 метра, щото при мене компюторчето отчита със закъснение от 12-15 сек. и там показа че е 18%. Но си има неколко километра дето под 11-12% просто не пада. При тва са последните 3-4км, голем купон е!
brumbar написа:Бацета, туй чудо на 39/23 дали ще може да се изкара /на компакта същото съотношение е някъде 34/20? На Белмекен, ако има такива проценти ще трябва да си нося поне 2-3 резервни вериги
DstupidBastarD написа:...Затва, предлагам да поизчакаме до петък вечер и да направим брифинг на ситуацията за каране...
bokichaa написа:...нема се пУашите, нема се чудите, ами идвайте...
Той облакът си е над Туше...![]()
brumbar написа:Последно разбарах, че ще се кара в неделята. Ние се чудим дали да пътуваме 2-ма от Стара Загора, ама сме леко уплашени от прогнозата за времето, а и нали Тоше ще дойде с тоя неговия облак, който вечно го следва навсякъде
В крайна сметка, ако не дойдем, като се пооправи времето, ще се съберем и ще направим 2-3 дневен лагер в района /както планувахме първоначално/ и ще се разсипем от баири.
Grash написа:Къде да идваме, дайте малко по-точна информация, само седя и се чудя какво да правя тука. Моля кажете някакви подробности за да мога да си направя сметките.
brumbar написа:За неделята се отказваме. Тук в Стара Загора си е хладничко и беше намръщено през целия ден, а за планината си трябва направо зимна екипировка. Ако сте решили да ходите все пак, пожелавам Ви приятно и безаварийно каране и дано майката природа и Тоше да се смилят над вас.
sportacus написа:Стефчо при мене нямам свободни места - в мойта кола се събират 2 колела. Колкото до час на тръгване и час на срещата очаквай ТК като се прибере - днес по някое време.
Grash написа:sportacus написа:Стефчо при мене нямам свободни места - в мойта кола се събират 2 колела. Колкото до час на тръгване и час на срещата очаквай ТК като се прибере - днес по някое време.
Чакаме включване с инфоДнес направих София-Железница-Самоков-София, но не се получи както го бях намислил да се пробвам и към Мальовица, вместо това направих една TT тренировка докато бягах от един лош облак 15 километра със 30-40 км/ч на гадния път преди Самоков с многото дупки
В крайна сметка му избягах, но накрая малко преди Панчарево ме наваля обилно, след което в София си ме доваля, и така докато се прибрах, хубаво се изкъпах... за капак, явно от водата, километража ми спря да отчита... сега го мъча да видя дали ще живее
Та за утре, ако ще маате там по баирите и примерно ако Бойко идва и има място в колата, бих се включил.
Grash написа:sportacus написа:Стефчо при мене нямам свободни места - в мойта кола се събират 2 колела. Колкото до час на тръгване и час на срещата очаквай ТК като се прибере - днес по някое време.
Чакаме включване с инфоДнес направих София-Железница-Самоков-София, но не се получи както го бях намислил да се пробвам и към Мальовица, вместо това направих една TT тренировка докато бягах от един лош облак 15 километра със 30-40 км/ч на гадния път преди Самоков с многото дупки
В крайна сметка му избягах, но накрая малко преди Панчарево ме наваля обилно, след което в София си ме доваля, и така докато се прибрах, хубаво се изкъпах... за капак, явно от водата, километража ми спря да отчита... сега го мъча да видя дали ще живее
Та за утре, ако ще маате там по баирите и примерно ако Бойко идва и има място в колата, бих се включил.
bokichaa написа:Привет, малко късно , ма и ние днес търкаляхме...
sportacus написа:bokichaa написа:Привет, малко късно , ма и ние днес търкаляхме...
..........май ще взимам байк............ като гледам тия снимки и ме обзема тъга по прахоляка ..... на черните пътища ......
Айде до после ...
Grash написа:Абе докога ще го откривате тоя сезон беАз вече почти 2000 км имам минати тая година, а вие още го откривате. Иначе защо не го качите тоя Белмекен по горният/северен/десен ръкав, гледам че все го катерите покрай Чаира, или там каквото е... Аз като го катерих минах от другият път и ми хареса, трябва следващият път да мина и по другия ръкав
Grash написа:Е какво толкова специално има по тоя ръкав, че да го наречеш истинският Белмекен? С какво другият му отстъпва? Като им сравнявах профилите излгеждат еднакво, и да има разлика, не би трябвало да се усети. Както и да е, следващия път от там ще мина
bokichaa написа::wavey:
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта