Първо: с колегите шосейкаджии не сме карали с повече от 30, в един момент се движех с 34 от инерцията. Но в общи линии се влачехме и се снимахме, имаме снимки слезли по средада на булеварда... Това с бързото каране си е комплексарщина. Се едно няма по- подходящи места. Ама то така е - всеки кара както си прецени 

Да кажем, че затова сме на това дередже във всяко едно отношение 
 Защото почти всички правят нещата защото могат.
 Защото почти всички правят нещата защото могат.Второ: Аз бях в края на колоната и отзад имаше полицейски коли и зад тях пълното с автомобили Цариградско, та в един момент се чу "освободете шосето бързо" или нещо такова.
Трето: Номерче нямам, защото ми се наложи да си тръгна малко преди колодрума, но мисля че статистиката в случая е важно нещо, за съжаление доколкото разбрах е имало съвсем кратък репортаж по ТВ, дано се отрази малко по- мащабно утре, че няма смисъл да се правят такива неща, ако медиите ги пренебрегват. По дяволите - трябва всички да знаят - "днес дойдоха 2 или 3 хиляди велосипедисти, и в пъти по толкова си останаха в къщи, защото няма условия".
Примерно аз на отиване се пребих на чисто новия асфалт на Сливница, защото имаше шахта с 15см дълбочина насред платното.
И след днешния ден, не трябва да забравяме че... живеем в България все пак!