"Нашата група" - 24 май- "Палещото Слънце"
 "Нашата група" - 24 май- "Палещото Слънце"

bdz43r написа:+1 за тръгване от София.

bdz43r написа:+1 за тръгване от София.
Връщането в Пасарел по първия или втория вариант?

но за да ти отговоря,все пак трябва да имам представа за реалното ти състояние в момента.Ако искаш,можем да го уточним на ЛС
 но за да ти отговоря,все пак трябва да имам представа за реалното ти състояние в момента.Ако искаш,можем да го уточним на ЛС  

Аз съм го пробвал, но някъде към края го объркахме и се озовахме на първия вариант (после намерих къде е била грешката).Reactor написа:Втория не съм го карал.
По кой от двата варианта е по дълго спускането накрая до Пасарел?

bdz43r написа:Ще се ходи ли до онази чешма?

bdz43r написа:Аз съм го пробвал, но някъде към края го объркахме и се озовахме на първия вариант (после намерих къде е била грешката).Reactor написа:Втория не съм го карал.
По кой от двата варианта е по дълго спускането накрая до Пасарел?
При втория има още 2 км изкачване и съответно по-късо и по-стръмно спускане.
Ще се ходи ли до онази чешма?
 там финишираме.Ако имаше междувременно кой да я напълни с бира,малееееее .....
 там финишираме.Ако имаше междувременно кой да я напълни с бира,малееееее .....  

O.K написа:+1 за тръгването от София /била/
п.п само да попитам каква би била средната скорост от софия до пасарел /на отиване/

Иначе на 100%, ще се видите със синята нинджа...
 Иначе на 100%, ще се видите със синята нинджа...   

Reactor написа:bdz43r написа:Reactor написа:Втория не съм го карал...

jorol написа:Чешмата вана ? Ммм аз се колебая малко.... Това за лекото и здравословно каране малко ме притеснява, къде намирате удоволствието от карането в чакането на по-бавните ?

Reactor написа:Къде пише,че по бавните не трябва да бъдат изчаквани и че не могат да карат със съмишленици,защото виждаш ли,не е здравословно да бъдат изчаквани......
Каква е задължителната скорост за да бъде някой нормален или много голям карач?
Въпроса ти е доста тъп и зададен в неподходящата тема.
Не караме никой насила да идва с нас.

Reactor написа:jorol написа:Чешмата вана ? Ммм аз се колебая малко.... Това за лекото и здравословно каране малко ме притеснява, къде намирате удоволствието от карането в чакането на по-бавните ?
Къде пише,че по бавните не трябва да бъдат изчаквани и че не могат да карат със съмишленици,защото виждаш ли,не е здравословно да бъдат изчаквани......
Каква е задължителната скорост за да бъде някой нормален или много голям карач?
Въпроса ти е доста тъп и зададен в неподходящата тема.
Не караме никой насила да идва с нас.

Но проблема ми е че не мога да реша дали да тръгна от София или от Пасарел. Нали съм бавничък и може да не ме хареса групата от София
 Но проблема ми е че не мога да реша дали да тръгна от София или от Пасарел. Нали съм бавничък и може да не ме хареса групата от София 

Лично на мен дълго каране по асфалт ми идва адски скучно.
 Лично на мен дълго каране по асфалт ми идва адски скучно. 

ще си има компания от последните във редицата
  ще си има компания от последните във редицата   

vpravov написа:@PtD - В случая не е ли по-добре "алтернативата" да е от стената на яз.Панчарево нагоре и по Лозенска до Пасарел? Поне на мене това ми мина през главата, като видях темата. Какъв е варианта от с.Плана към Пасарел. Ако е през "космическата станция" - изкачването след станцията не е от най-приятните. Миналата година есента имаше много паднали(отсечени) дървета и най-вече беше много изровено от камионите на дървосекачите.
 Изкачването е стръмничко, но пък не е кой знае колко дълго, а може да уцелим и горските ягодки.
 Изкачването е стръмничко, но пък не е кой знае колко дълго, а може да уцелим и горските ягодки.
PtD написа: ,а може да уцелим и горските ягодки.

)
 )

PtD написа:Ако някой има желание, може да дойде с мен по алтернативен АМ маршрут "Белите Брези - с.Плана - Пасарел", където да се засечем с основната групаЛично на мен дълго каране по асфалт ми идва адски скучно.
Желаещите да ми пишат на ПМ.

))
))

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 26 госта