veskoz написа:http://www.hubata-seals.com/bg/categories/mission.htm
Мога да се включа с място за сдобиване с лагери и рингове (не само о-образни) работя с тях сериозни и коректни с добър продукт
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
bobbeliata написа:Сигурно не съм открил топлата вода, ама ако случайно ви потрябват нови болтчета
veskoz написа:bobbeliata написа:Сигурно не съм открил топлата вода, ама ако случайно ви потрябват нови болтчета
Бих се вкючил и тук с ф-ма Евроболт намират се на ъгъла на ул. Раковска и бул.Сливница посока ул. Козлодуй. От там пазарувам консуматива "седалков болт" имат всичко, но ми се струва, че почвам да бъркам темата
п.п. От Хубата купувам през ден тъй като работата ми е тясно свързана. Гарантирам за качеството на френските лагери![]()
Произвеждат и т.нар x-ring, но малко се затрудниха при запитването за една групичка за ремонт на FOX (STUCKDOWN) тъй като профила е строго специфичен тъй че не разчитайте на чудеса все пак.
Темата не трябва ли да е за "Полезни размери на лагери, О-пръстенчета и т.н."??? 
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта