Чети тоя пост:badboy_pl написа:Желаещи за каране до Калотина в неделя сутринта?Дават го времето да е благоприятно
Положението е такова: Grash предложи точно това каране за Неделя сутрин, на мен ми е доста удобно, защото е километраж, пък и без баири, а аз съм след нощна смяна работа. Дори той да се откаже смятам да карам разстоянието, така че може да се разберем за час, ще трябва да не е преди 9, защото най- рано тогава мога да стигна.badboy_pl написа:Четох ама си питам понеже за събота им се очертава "хубав " преход ,а аз съм свободен в неделя и нз колко и въобще ще има ли желаещи. Инак ако не съм сам ще е супер
badboy_pl написа:Аз ще пропусна понеже днес си навехнах кракът
DstupidBastarD написа:утре ше се прави възстановителен Вакарел. Срещата е на добре познатата явка на мосчето след Горублянско и Цариградско. Тръгваме в 9,30 и в 10 требва да сме се върнали!
Да беше взел 4Grash написа:Баце, взел съм ви 3 номерчета, като караме следващият път ще ви ги дам, но утре няма да мога да дойда.
Grash написа:Баце, взел съм ви 3 номерчета, като караме следващият път ще ви ги дам, но утре няма да мога да дойда.
marsa написа:Да беше взел 4Grash написа:Баце, взел съм ви 3 номерчета, като караме следващият път ще ви ги дам, но утре няма да мога да дойда.Аз днес ти носех една фанелка, дето бях споменал, ама съм забравил да ти я дам... Равносметката ми от днес е ухото, центровка на капла, гидолин и тук-там деруги за които ми се иска да се гръмна, както и одрания лаптоп, през чисто новата дупка на раницата ми, а и очилата, които обаче вече схлобих...
Имам един въпрос, нали madmartigan беше пичът, който дойде със Спринт Монца-та?
Аа, да - и снимковия матриал, моля
sportacus написа:Grash написа:Баце, взел съм ви 3 номерчета, като караме следващият път ще ви ги дам, но утре няма да мога да дойда.
Благодарско! Точен си!
Да уточним да нема недоразумения: Стикерчетата са Росен, Бокича и баце Любо като най нетърпеливи се измъкнаха да пият бира![]()
п.с. И аз ти бях заделил една яка фанелка - но нали отпадна ходенето до Мальовица и остана при мене. Но ти я пазя - ХХЛ е но като те гледам си постопил и мисля че ще ти е тамън!!!!!!!!
marsa написа: Равносметката ми от днес е ухото, центровка на капла, гидолин и тук-там деруги за които ми се иска да се гръмна, както и одрания лаптоп, през чисто новата дупка на раницата ми, а и очилата, които обаче вече схлобих...
sportacus написа:Grash написа:Баце, взел съм ви 3 номерчета, като караме следващият път ще ви ги дам, но утре няма да мога да дойда.
Благодарско! Точен си!
Да уточним да нема недоразумения: Стикерчетата са Росен, Бокича и баце Любо като най нетърпеливи се измъкнаха да пият бира![]()
п.с. И аз ти бях заделил една яка фанелка - но нали отпадна ходенето до Мальовица и остана при мене. Но ти я пазя - ХХЛ е но като те гледам си постопил и мисля че ще ти е тамън!!!!!!!!
SOG написа:Бацета,радвам се че се видях за първи път с някои от членовете на вашата сериозна група.Поне за Grash и DstupidBastarD разбрах със сигурност кой са.Вие явно сте останали отвън,защото не ви видях на търкалото,ако знаех щях да поостана да избистрим малко политиката и да се запозная и с останалия колектив.
crib написа:Аз по неделно сега се събудих и очевидно съм изтървал Вакарел, и мисля към 11:30 - 12 да тръгна Копитото и Златни, па после може и още някъде, да се съберат 100км. Ако има желаещи, пишете!
madmartigan написа:Аве друго си е каране в компания. И с Монцата ше драпам, ако трябва, докато си взема колело, но отърване от мен Нема.
И да обявя, че и у мен има 2 номерца, които даже носих днеска в раницата и даже забравих да ги раздам
madmartigan написа:Аве друго си е каране в компания. И с Монцата ше драпам, ако трябва, докато си взема колело, но отърване от мен Нема.
И да обявя, че и у мен има 2 номерца, които даже носих днеска в раницата и даже забравих да ги раздам
DstupidBastarD написа:Идвай, баце, очертава се жестоко готин ден!
bokichaa написа:DstupidBastarD написа:Идвай, баце, очертава се жестоко готин ден!
Малко поза от предната седмица.
............................
Баце, да ги качвам ли в tranzitА??? Ако не ше ти ги извадя на хартия![]()
За твое утешение май съм успял да ги кача и в малко по- голЕм вариант,
горе в дЕсно над снимката има едни цифрички 800*600..
marsa написа:И аз идвам.todor todorov написа:сряда, 20 май,
посока запад,
тръгване от околовръстно/бул европа към 8:15,
100-150 км?
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта