...защото преди 20мин., 50-70 метра, след както си тръгвах съвсем спокойно от светофара където свършва бул. Мария Луиза и започва бул. Рожен (посоката е Толстой качването на надлез Надежда), пред мен започнаха да гърмят пиратки. Да бяха обикновенните - OK, обаче бяха от тези, които гърмят по 3 пъти и точно като противопехотна мина едната се вдигна от първата експлозийка и гръмна на нивото на очите ми - късмет че бях 3 метра преди нея, макар че вероятно и от такова разстояние може да причини щети (в момента карам без очила, защото предишните нямаха късмет)
Не знам от коя кола беше това - пред мен имаше маршрутка и още два леки автомобика и много ме е яд, че не разбрах кой беше и коя регистрация да гледам, а на това място камери няма

Защо може да се случи такова нещо? Тези 15 мин единственото което ми идва на главата е, че някой е бесен на мероприятието от събота... друго наистина не мога да видя като причина. Нито са ми свиркали, нито съм навлезнал в платното - карах плътно в дясно и даже минах през леко пропадналата там шахта, точно за да не притесня някого.
Обяснявал съм няколко пъти, че трудно се владея и върша глупости в следствие на това, обаче все повече се замислям за огнестрелно оръжие, а до сега разправям на всеки, че аз никога не трябва да имам такова.

Вчера бях в град Луковит и на излизане от него видях някаква граблива птица със змия в краката, веднага спрях колата, излезнах да снимам и от околните къщи изкочиха сумати цигани с бойни викове, когато извиках че снимам небето, реакцията беше "Дай по 2лв на всеки"... ако бях сам, вероятно щях да се затворя в колата и да викна полиция, обаче с мен беше 82 годишния ми дядо, когото разкарвах по болници, за това се качих в колата, която за късмет работеше и ги оставих в максималното количество облаци прах, което успях да създам, а то беше наистина голямо...
Идея нямате колко гняв изпитах...
Край на

Но да не се отклонявам от темата - какво може да провокира такова поведение.
На това място никога не съм имал проблеми с останалите на пътя.
Смея да твърдя, че се движа максимално съобразявайки се с шофьорите, за да не им докарвам излишни нерви, но този път...