какво мислите за тази оферта

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

какво мислите за тази оферта

Мнениеот Dungeon » Сря Май 20, 2009 4:41 pm

Заслужава ли си тази оферта http://www.sprintmaxcom.com/e-shop/inde ... 15&lang=2&

-Дали тази мини помпа става за нещо защото преди 2-3 месеца взех една от нашия скромен град за някаде 8 лв пак мини помпа нищо неставаше от нея

-този Велокомпютър добър ли е и дали препоръчвате слагането на подобна джаджа на колело което няма да се кара много планинско предимно в града и на шосе :crap: :crap: :dontknow:
Аватар
Dungeon

Рейтинг: 1200

Re: какво мислите за тази оферта

Мнениеот pe60t0 » Сря Май 20, 2009 5:03 pm

хахаха аз си зех такава помпа :D , кво да ти кажа с триста зора едвам успях да си напомнам една от гумите. Като я гледма изглежда добре иначе ,може би просто аз не мога да схвана как се помпи с нея. Велокомпютъра е някакъв куче марка като го гледам, не е най-качествения... Моят съвет е да си купиш някой от по-евтините sigma sport или cateye и няма да имаш проблеми.
Make the sport fun not the fun a sport...
Аватар
pe60t0

Рейтинг: 1390

Мнениеот kojota » Сря Май 20, 2009 5:49 pm

Помпата - взех същата от практикер - ми зор е бая с нея - нещо от сорта на 500 помпи и едвам едвам стигам 2.8 атмосфери - но ако закъсаш много в гората - става да напомпиш за да се придвижиш няколко км .
Аватар
kojota

Рейтинг: 1645

Мнениеот Dungeon » Сря Май 20, 2009 5:57 pm

pe60t0 написа:хахаха аз си зех такава помпа :D , кво да ти кажа с триста зора едвам успях да си напомнам една от гумите. Като я гледма изглежда добре иначе ,може би просто аз не мога да схвана как се помпи с нея. Велокомпютъра е някакъв куче марка като го гледам, не е най-качествения... Моят съвет е да си купиш някой от по-евтините sigma sport или cateye и няма да имаш проблеми.

може ли да ми дадеш някъкав тяхен сайт или нещо да го поръчам,че не ми се разправя да обикалям града ..
Аватар
Dungeon

Рейтинг: 1200

Мнениеот vilio » Сря Май 20, 2009 7:40 pm

Помпичката наистина е калпава, аз ползвам (или по-скоро не) такава. Първият път като ми се наложи да си напомпя гума с нея, беше приключение. 30 минути по-късно си купих за 10лв. класическа ръчна помпа за вкъщи и ми върши перфектна работа. Но все пак, тази си стои закрепена на рамката (достатъчно лека е) и може би някога ще спаси положението по пътищата. :beer:
vilio

Рейтинг: 1290

Мнениеот pe60t0 » Сря Май 20, 2009 8:00 pm

еми...аз питах в мойта тема дали я бива помпата...явно доста хора са я ползвали, ама никой не каза нищо... :(!:
Make the sport fun not the fun a sport...
Аватар
pe60t0

Рейтинг: 1390

Мнениеот PowerSlide » Сря Май 20, 2009 9:15 pm

Специално велокомпютърчето го имам на хакера седи на село и още работи! :agree:
(стана вече повече от половин година)
Аватар
PowerSlide

Рейтинг: 1995

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти