Exo-to написа:...та сряда каква е програмата?
Утре ли? Ами аз бих поизлязъл за млако, но не трябва да прекалявам, защото колената ми са много зле, не знам, ти какво предлагаш като посока и разстояние?Exo-to написа:...та сряда каква е програмата?
marsa написа:Утре ли? Ами аз бих поизлязъл за млако, но не трябва да прекалявам, защото колената ми са много зле, не знам, ти какво предлагаш като посока и разстояние?Exo-to написа:...та сряда каква е програмата?
П-с: В смисъл не знам от кой квартал си, аз съм от Люлин, и ако искаш да повъртим в тази посока по равното, съм съгласен.
Ако и на теб ти е по- удобно, значи там, тогава. Това ще да е уговорката. До утре, аз ще нося меденки и доматкиExo-to написа:тоест сливница и околовръстното в 9.00 ?
Имаше една, вика и се Срамежливата Меденкаmadmartigan написа:На сичко отгоре никви меденки не донесе
marsa написа:Аз на теб конкретно бих ти предложил някое е-пич-но каране за Неделя (че Събота съм дневна).
Аз на теб конкретно бих ти предложил някое е-пич-но каране за Неделя (че Събота съм дневна).Grash написа:Има ли някой планове за каране в събота? Давайте оферти, че много ми се кара!
Неделя? Файн! Бих карал това. Сметките показват, че ще е интересно. Кога смяташ да тръгнеш и каква да е отправната точка за среща?madmartigan написа:в неделя ще карам до Гълъбник, където един приятел ме подмами с думичката "барбекю". това означава, че които двама или повече се навият да въртят първоначално с мен, може да продължат по този примерен маршрут http://www.bikemap.net/route/189110 или по който им е на гъзо кеф.
ОК, значи това е офицЯлната среща за Неделя.madmartigan написа:9ч. на Цар Борис 50-100 метра след Никола Петков, там където продължава "алеята" или просто има асфалтиран тротоар.
Виж картата, аз мога да ти предложа тея две отправни точки К. Величков и Сливница, или Стамболийски. Другия вариант е да минем по околовръстното, но не ме кефи. Ако си избереш някое от двете места само кажи кое, и дали 8:30 те устройва като час (да има време после да хапнем меденкиbadboy_pl написа:Аз също бих се включилТръгвам от бул. Рожен , така че може няква среща по Люлинско да си чукнем.
badboy_pl написа:По бул. Габрово ми е идеално , така че в 8.30 ще съм на К. Величков и Сливница
Да бе, верноmadmartigan написа:badboy_pl написа:По бул. Габрово ми е идеално , така че в 8.30 ще съм на К. Величков и Сливница
ами аз там живея ве... почти.
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта