GECKO написа:Логичните неща не са красиви - те са практични (вижте искуствата - в самото им съществуване няма грам логика) => нелогична значи красива
Bolverk написа: Първо най-логичното същество което познавам е жена. Обаче тя е математик и незнам дали се брой.
Bolverk написа: От друга страна смятам жените за доста умни същества. Най-малкото защото за да водиш мъжа си за носа значи имаш мозък за да го направиш.
pe60t0 написа:Мога да ти кажа, че пък без вас мога да си се оправям много по-добре отколкото както сега( с вас...)
SpoileR написа:Bolverk написа: Първо най-логичното същество което познавам е жена. Обаче тя е математик и незнам дали се брой.
Не се брои...
Едва ли е проверявалkikon написа:Кво значи не се брои? Да не е негодна или е хермафродит, или какво?
kikon написа:SpoileR написа:Bolverk написа: Първо най-логичното същество което познавам е жена. Обаче тя е математик и незнам дали се брой.
Не се брои...
Кво значи не се брои? Да не е негодна или е хермафродит, или какво?
SpoileR написа:kikon написа:SpoileR написа:Bolverk написа: Първо най-логичното същество което познавам е жена. Обаче тя е математик и незнам дали се брой.
Не се брои...
Кво значи не се брои? Да не е негодна или е хермафродит, или какво?
Ми не... говорим за НОРМАЛНИ жени, а не за математици, астрономи и професори по ядрена физика...
абеее...... :
"Mastrubation- that's what i call independence !!!"
Crimson написа:pe60t0 написа:TheAnimal написа:отново нечленоразделни бръщолевеници
таа па *****, ходи и ти под хладилника ******
Шшшшшшшшшшшшш, я се дръж прилично!!! Тва, че имаш повече комплекси от средно недоклатен комплексар не ти дава право да се държиш и изливаш грозната чалга по този начин сешшш ли се
pe60t0 написа:TheAnimal написа:отново нечленоразделни бръщолевеници
таа па *****, ходи и ти под хладилника ******
argon написа:Не си бил с мен, затова още жени са ти в главата....
NovemberCharlie написа:Едва ли е проверявалkikon написа:Кво значи не се брои? Да не е негодна или е хермафродит, или какво?
Bolverk написа: Проверявал съм. Обаче тя предпочита жени.
Crimson написа:А по темата смятам, че по-велико и невероятно създание от жената няма във всяко едно отношениеИ без значение коя е била до мен винаги е била най-малко стъпка пред мен.
PtD написа:Crimson написа:А по темата смятам, че по-велико и невероятно създание от жената няма във всяко едно отношениеИ без значение коя е била до мен винаги е била най-малко стъпка пред мен.
Eee... Неслучайно чак от Китай търсят наш Софчо.Знае как да се държи с противния пол
kikon написа:Жените нелогични същества, без и капка мозък ли са според вас?
PtD написа:И на мен. Но само поради липса на по-добро
airborneone написа:kikon написа:Жените нелогични същества, без и капка мозък ли са според вас?
Абе ти нямаш ли да учиш за изпите бе?
PtD написа:И на мен. Но само поради липса на по-добро
Crimson написа:@Кикон, каи ся ква е драмата и какво те мъчи, чи мноооо Оффтопик стана
От къде прочете тази неистина?kikon написа:Happiness real only when shared.
NovemberCharlie написа:От къде прочете тази неистина?kikon написа:Happiness real only when shared.
NovemberCharlie написа:Самотат съществува като понятие само при слабохарактерните
Crimson написа:NovemberCharlie написа:Самотата съществува като понятие само при слабохарактерните
Хммм, не съм сигурен в те тва ти твърдение. Или поне аз си мисля, че да си силен характер не означава, че не можеш да си самотен.
Добре де, нека е временна проява на слабохарактерност. Обаче не вижам що като съм сам да не съм щастлив. Поне аз дълги години бях сам, в смисъл живеех сам, а девойките идваха за разнообразие и си отиваха. И никога не съм бил нещастен, че са си отвали. Вече 3 години си живея с жена в къщи (която считам за рядък представител на женския пол - наблюдава се логичен ум и постоянство на идеите) и съм щастлив като с нея, така и когато съм сам.Crimson написа:Хммм, не съм сигурен в те тва ти твърдение. Или поне аз си мисля, че да си силен характер не означава, че не можеш да си самотен.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта