ACID BURN написа:Аз също ще го карам с вас...![]()
Само да не ме напият някои индивиди...
със контузените ли ще караш

ACID BURN написа:Аз също ще го карам с вас...![]()
gengaro написа:ACID BURN написа:Аз също ще го карам с вас...![]()
със контузените ли ще караш![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
papi007 написа:Тъкмо му забравих името, ще ми е приятно да се запознаем... Пак
п.с. Нещо с "А" ли беше
hitar_potter написа:Бе, то място има, ама май неслучайно е съчленен, може би го ползват хората... аз -предлагам или да налазим съчленението, или да се набутаме в задната част на автобуса, така че да не пречим на слизащите/качващите се пътници..
hitar_potter написа:За тези, които не знаят къде е спирката на 3ката:
Знаете ли къде е метростанция Младост? Там ще ни е по-удобно да се чакаме, според мен.
hitar_potter написа:Бе, то място има, ама май неслучайно е съчленен, може би го ползват хората... аз -предлагам или да налазим съчленението, или да се набутаме в задната част на автобуса, така че да не пречим на слизащите/качващите се пътници..
jorol написа:hitar_potter написа:Бе, то място има, ама май неслучайно е съчленен, може би го ползват хората... аз -предлагам или да налазим съчленението, или да се набутаме в задната част на автобуса, така че да не пречим на слизащите/качващите се пътници..
Само дето 3-ката не е съчлененАко някой знае 404 или 84 какви са... такива са и 3-ките
Дано извадите късмет и да са пуснали и някой съчленен
MozaK написа:Еми значи 9 часа на Билата в младостСамо кажете от коя страна са тея стойки откъм входа ли ?
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта